Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Carrier 42QHC009DS Y16 IPlus Wi-Fi, AC modern cu wireless și clasa A++

Carrier 42QHC009DS Y16 IPlus e un aparat de aer condiționat modern cu o capacitate de 9000 Btu și o eficiență energetică deosebită întrucât la răcire are clasa A++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat modern care poate fi integrat într-un ansamblu smart home datorită posibilității controlării prin wireless.


Pro

Acest aparat Carrier IPlus Wi-Fi e unul cu o eficiență energetică deosebită atât la încălzire cât și la răcire. Acest lucru se datorează faptului că are un motor deosebit cu inverter, iar acesta economisește energie cu până la 50%.
Dispune de o multitudine de funcții moderne printre care trebuie enumerate repornirea automată (auto reset), control wi-fi, turbo, curățare automată etc.
Filtrul e unul bun cu ionizare și de tipul cold catalyst. Pentru o curățare suplimentară a aerului acest aparat are și filtru Hepa… precum la aspiratoarele moderne.
Este foarte util pentru un apartament cu 2-3 camere ori pentru suprafețe de 18-25mp.
Nivelul de zgomot e unul deloc mare, fiind vorba despre 21-38 decibeli. Zgomotul depinde foarte mult de treapta de viteză aleasă. Mai exact sunt 4 trepte de viteză.
O funcție mai exotică e Follow Me care presupune că telecomanda are un senzor, iar aparatul ia temperatura de la utilizator. În funcție de aceasta aparatul adaptează parametri așa încât totul să fie optim pentru utilizator.

Contra

Din păcate acest model nu are kit de instalare inclus. Oricum și dacă avea acesta ar fi fost în limita a 3 metri.
Pentru controlarea prin wi-fi e nevoie de un telefon smart cu aplicația aferentă. Mai multe detalii pot fi citite aici.

Concluzie

Aparatul Carrier 42QHC009DS Y16 IPlus e unul modern pentru cei interesați de un aparat care să facă o „climă” plăcută. Recomandarea de utilizare e una rezidențială (adică acasă), dar poate fi utilizat și în diferite birouri nu prea mari.
Având Auto Restart aparatul va relua de unde s-a oprit atunci când se întrerupe curentul. În acest fel temperatura va fi optimă fără a fi nevoie de intervenția dvs.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu