Candy Smart Pro CSOW 4965TB\1-S, model clasa A cu Kilo Detector

Candy Smart Pro CSOW 4965TB\1-S e un aparat electrocasnic 2 în 1 de genul maşină de spălat rufe cu uscător.
Capacitatea e de 9kg la spălare şi 6 la uscare. Din această cauză eu zic că e un aparat numai bun pentru o familie de 4-7 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi din punct de vedere al consumului de resurse (are detectare automată a cantităţii aşa încât consumul de resurse să fie cât mai mic).


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Smart Pro CSOW 4965TB\1-S e unul realizat din materiale de calitate aşa încât să ţină cât mai mult. Pentru a vă face o părere despre materialul cuvei trebuie să vă spun că e din inox, adică ce e mai bun.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, fiind vorba despre 58x60x85 axlxî cm. Greutatea aparatului e de 65kg, fiind una caracteristică unui astfel de aparat.
Precum e şi în cazul altor aparate de la Candy trebuie să vă spun că şi acesta e smart oferind posibilitatea controlării printr-un dispozitiv smart (telefon sau tabletă cu Android sau iOS) care să aibă instalată aplicaţia aferentă (simply Fi). Aparatul are conectivitate bluetooth şi Wi-Fi.
Ceva caracteristic Candy e faptul că are multiple programe rapide (modelul de faţă are 3: 14, 30 şi 44 minute).
Programele de spălare sunt 16 la număr, iar cele de uscare sunt 3. În opinia mea sunt programe suficiente pentru toate tipurile de ţesături
Un alt lucru care e întâlnit la maşinile de spălat Candy e KG (Kilo) Detector care presupune detectarea automată a cantităţii. În felul acesta se fac economii foarte mari de electricitate şi alte resurse deoarece acestea vor fi alocate proporţional cu ce e în cuvă.
Nivelul de zgomot e unul ok, adică de 60 decibeli la spălare şi 81 la centrifugare. Sunt nişte valori standard pentru un astfel de aparat.