Candy Smart Pro CSOW 4965TB\1-S, model clasa A cu Kilo Detector

Candy Smart Pro CSOW 4965TB\1-S e un aparat electrocasnic 2 în 1 de genul maşină de spălat rufe cu uscător.
Capacitatea e de 9kg la spălare şi 6 la uscare. Din această cauză eu zic că e un aparat numai bun pentru o familie de 4-7 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi din punct de vedere al consumului de resurse (are detectare automată a cantităţii aşa încât consumul de resurse să fie cât mai mic).


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Smart Pro CSOW 4965TB\1-S e unul realizat din materiale de calitate aşa încât să ţină cât mai mult. Pentru a vă face o părere despre materialul cuvei trebuie să vă spun că e din inox, adică ce e mai bun.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, fiind vorba despre 58x60x85 axlxî cm. Greutatea aparatului e de 65kg, fiind una caracteristică unui astfel de aparat.
Precum e şi în cazul altor aparate de la Candy trebuie să vă spun că şi acesta e smart oferind posibilitatea controlării printr-un dispozitiv smart (telefon sau tabletă cu Android sau iOS) care să aibă instalată aplicaţia aferentă (simply Fi). Aparatul are conectivitate bluetooth şi Wi-Fi.
Ceva caracteristic Candy e faptul că are multiple programe rapide (modelul de faţă are 3: 14, 30 şi 44 minute).
Programele de spălare sunt 16 la număr, iar cele de uscare sunt 3. În opinia mea sunt programe suficiente pentru toate tipurile de ţesături
Un alt lucru care e întâlnit la maşinile de spălat Candy e KG (Kilo) Detector care presupune detectarea automată a cantităţii. În felul acesta se fac economii foarte mari de electricitate şi alte resurse deoarece acestea vor fi alocate proporţional cu ce e în cuvă.
Nivelul de zgomot e unul ok, adică de 60 decibeli la spălare şi 81 la centrifugare. Sunt nişte valori standard pentru un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa