Candy Rapido RO14146DWMCE/1-S, maşină de 14kg

Candy Rapido RO14146DWMCE/1-S e o maşină de spălat modernă echipată cu multiple programe rapide (RapidO), Speed-Drive Motor, simply Fi, EasyIron şi Kg Detector. După caracteristicile enumerate mai sus vă puteţi da seama că e vorba despre un model premium pentru persoanele care vor să spele economic.

Maşina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care poate fi controlat de la panoul de comandă ori de pe un dispozitiv modern care are instalată aplicaţia necesară.

Păreri pro şi contra

Modelul Candy Rapido RO14146DWMCE/1-S e unul cre vine cu o capacitate de 14kg aşa încât să fie suficient pentru o familie numeroasă formată din circa 7 persoane.
Având o capacitate aşa de mare vă daţi seama că nu e un model slim. Dimensiunile sale sunt de 67x60x85 axlxî, adică puţin mai mari decât la alte modele similare. Ceva deosebit e faptul cî are uşa mai mare, fiind de 35 cm.
Mai sus scriam că e un model smart, iar despre conectivitate trebuie ştiut că e bluetooth şi wi-fi.
Are 9 programe rapide, toate mai scurte de 1 oră. Acestea sunt 14, 29, 30, 39, 44, 59 minute. În acest fel se poate spune că aparatul are cea mai completă paletă de programe rapide de pe piaţă.
Maşina are 16 programe de spălare, dar probabil că cel mai utilizat program va fi cel „Igienizare zilnică” întrucât acesta durează 59 minute.
Vine cu eficienţă energetică A+++ datorită unui consum anual de 192 kWh.
E realizat din materiale de calitate precum cuvă din inox. Ar mai trebui adăugat şi că motorul e unul durabil întrucât e vorba despre unul Inverter.
Pentru ca hainele să nu fie pătate de detergent aparatul are o funcţie de control al cantităţii de spumă.

Producătorul Candy e unul italian care are acoperire globală prin diversele electrocasnice pe care le produce sub numele Candy ori alte nume.

Te-ar mai putea interesa