Candy GVF1510LWHC3/1-S, maşină smart de 10 kg şi 1500 RPM

Candy GVF1510LWHC3/1-S este o maşină de spălat rufe utilă unei familii mai numeroase întrucât vine cu o capacitate mare de încărcare de 10 kg, iar viteza de centrifugare e adaptată acesteia întrucât e vorba despre 1500 rpm.
Modelul de faţă urmează noua tendinţă a maşinilor de spălat de a fi smart… mai exact are wi-fi şi poate fi controlată de pe telefonul mobil. Acest lucru e posibil datorită faptului că face parte din gama Grando Simpli-Fi.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv aspectiv şi funcţional.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design clasic al maşinilor Candy, fiind de culoare albă.

Candy GVF1510LWHC3 1 S

Păreri pro şi contra

Modelul Candy GVF1510LWHC3/1-S e unul deloc zgomotos deoarece la spălare are 51 decibeli, iar la centrifugare 79. Evident că cele 1500 rotaţii sunt viteza maximă de centrifugare.
Modelul de faţă vine cu nişte dimensiuni normale de 54x60x85 axlxî, iar greutatea e de 66kg.
Nu consumă mult curent deoarece în program standard consumă 0,72 kWh, iar anual avem un consum de 143 kWh. În felul acesta aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Aparatul acesta vă ajută la o călcare mai uşoară întrucât are funcţia „călcare uşoară”. În felul acesta se reduc cutele cu până la 80 procente.

Dacă vă interesează un aparat modern care să fie uşor de folosit atunci vă recomand modelul de faţă care vine de la un producător italian.
Fiabilitatea produselor acestui brand e una foarte bună, modelul de faţă având 2 ani garanţie. Aceasta poate fi extinsă până la 5 ani contra unei sume modice. Candy e pe piaţă de foarte mulţi ani şi din câte am înţeles au fuzionat cu Hoover – un alt brand foarte cunoscut în domeniul electrocasnicelor.
Pentru a economisi şi mai multe resurse aceste modele sunt detectate cu tehnologii avansate precum Kg Detector, adică un fel de Fuzzy Logic. Mai exact are senzori care ajută la economisirea de apă curent şi timp prin faptul că detectează încărcătura.

Te-ar mai putea interesa