Candy CSOUS 5142WH, congelator A+ cu înălțime de 143 cm

Congelatorul Candy CSOUS 5142WH arată la exterior precum un frigider doar că interiorul e complet compartimentat și nu e iluminat. Acesta poate fi folosit de cei care nu au un congelator mare și spațios, iar acesta e un aparat care poate deveni util de multe ori. Nu se pot spune prea multe despre acest model deoarece e un aparat simplu care nu poate avea prea multe tehnologii precum combinele sau frigiderele scumpe. Oricum, discutăm de un aparat destul de accesibil care poate fi folosit de oricine.

Din poza de jos se vede acest model și cu ce fel de mâner vine echipat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe an, acest aparat consumă destul de puțin – 229 kWh, de aceea clasa de eficiență e atât de bună – A+. În plus, se poate lăuda cu o autonomie fără curent destul de mare. Majoritatea modelelor au o singură ușă chiar dacă la interul sunt 6 compartimente. Astfel, veți putea organiza ceva mai bine alimentele la interior și veți ști de fiecare dată unde ați pus fiecare aliment.

Capacitatea de congelare e una generoasă, dar putea fi una ceva mai mare pentru momentele în care veți aproviziona cu o cantitate mai mare. Bineînțeles, acest model e doar unul dintre multele modele de la acest brand care le-ați putea lua în calcul.

Păreri pro și contra

Acest aparat are un control mecanic standard care nu ar trebui să creeze probleme, iar la variante mai scumpe poate fi unul electronic (prezent pe marginea superioară a ușii). Performanțele sale sunt decente dar e loc de mai bine pentru un așa volum, poate că veți pune doar alimente congelate în el. Nu e foarte înalt, astfel că se mai poate pune ceva deasupra sa pentru a economisi spațiu în camera respectivă.

Ușa sa poate fi deschisă cu ușurință și mânerul are o formă plăcută, iar voi puteți să-l vedeți din poza de sus. Candy CSOUS 5142WH poate fi pus oriunde deoarece are o adâncime de numai 58 cm și lățimea e de 55 cm. Eu nu l-aș pune în bucătărie ci eventual într-o cameră mai puțin folosită de voi.

Te-ar mai putea interesa