Candy CMG25DCS

Candy e un brand foarte bun și de curând prin țară s-au organizat diferite tombole la care am văzut că acest producător a participat ca sponsor. Trecând peste asta cred că un cuptor cu microunde Candy CMG25DCS e foarte bun deoarece nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și are un volum destul de mare. Acest volum e unul mare fiind de 25 litri și din acestă cauză o să puteți prepara și câteva felii de pizza în acest cuptor.

Poze

Din imaginea de mai jos se poate vedea că electrocasnicul Candy CMG25DCS arată destul de bine și trebuie menționat că nu arată cu mult diferit față alte modele de la acest brand, iar acest lucru se poate vedea aici (modelul Candy CMW20DW). E de culoare argintie și acest lucru ne arată de ce e un aparat premium. E premium pentru că e gri, are grill, vine cu cinci nivele de putere și nici nu e prea greu de folosit.

Eelctrocasnicul

Specificaţii tehnice

CMG25DCS e un model al anului 2012 care vine să ne încânte cu un volum mare și cu un panou de control foarte ușor de folosit atât de tineri cât și de persoanele mai vârstnice. Dacă sunteți de părere că nu vă descurcați atunci puteți citi manualul său cu instrucțiuni de utilizare și în acest fel poate că o să vă dați seama cum poate fi folosit.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e la promoție cu TVA-ul înapoi; având în vedere că are multe capabilități se poate vedea că nu e deloc scump; are o capacitate mare sau mai bine spus are un volum de 25 de litri care e mai mult decât suficient pentru a prepara mâncăruri pentru o familie medie; garanția chiar dacă e de 2 ani poate fi mărită la mai mult.
Contra: e mai scump decât CMW20DW, dar și mai capabil.

Concluzie

Eu aș recomanda acest model atât studenților cât și acelora care au o familie mai mare. Are chiar și grill care vă poate ajuta la prepararea diferitelor grătare chiar dacă afară e vreme urâtă. Vine și cu un accesoriu, adică un suport rotund care are un diametru aproximativ de 31,5 centimetri care vă va ajuta la poziționarea diferitelor mâncăruri mai suculente sau care ar putea murdări aparatul.

Te-ar mai putea interesa