Candy CMG25DCB

Cuptorul cu microunde Candy CMG25DCB e unul dintre cele mai noi modele ale acestui producător și care e unul elegant. E vorba de un cuptor cu grill, cu putere de 900 W, control digital, volum de 25 litri și finisaj pe inox. Se poate observa dor din poza de jos că e vorba de un model din clasa premium, însă nu e unul foarte scump. Poate fi de folos în bucătărie, iar dacă nu ați mai avut unul similar, e cazul să vă luați unul. Spun asta deoarece poate dezgheța alimente, puteți încălzi mâncarea ori să gătiți (deoarece are grill de 1kW). Alternative nu prea sunt deoarece ceilalți producători oferă modele mai scumpe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nu ocupă mult spațiu deoarece nu e un aparat electrocasnic mare și volumul său e de 25 litri. Îmi place ușa sa deoarece are o folie de tip oglindă.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 25 litri care e cât media, dar există modele și mai mici decât acesta. Chiar dacă puterea cuptorului e de 900, cea a grill-ului e puțin mai mare – 1000 W (e și normal să fie așa). Alte dotări ale sale sunt afișajul LCD+control electronic, 8 funcții și suportul rotund. Din acele funcții voi enumera următoarele: dezghețare, reîncălzire, timer, ceas, semnal sonor etc. Dar are și o funcții care nu o veți găsi la alte cuptoare, ea se numește Start Express. Butoanele de pe panoul de control sunt de tip Easy Touch adică sunt senzitive. Suporutl rotund nu are rol de farfurie ci doar de suport pentru farfurie sau vasul ce urmează să-l introduceți. Nu vă recomand să introduceți vase metalice ci doar de sticlă ori porțelan (chiar și plastic dacă folosiți o funcție care folosește o temperatură joasă).

Oferă și funcția de pornire întârziată care e tot mai des întâlnită la cele mai noi electrocasnice. Astfel, puteți controla când vreți să pornească programul astfel că poate să înceapă să încălzească mâncarea peste câteva ore pentru cineva ori pentru dumneavoastră.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușă cu protecție de tip oglindă, fiabilitate, ușor de folosit, control electronic, vine cu cele mai utile funcții și are grill.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Candy CMG25DCB e un aparat electrocasnic care poate fi pus oriunde doriți deoarece e mic și ar fi bine să aveți o priză prin apropiere deoarece cablul de alimentare nu e așa de lung iar un prelungitor arată urât pe blat. Îl recomand în cazul în care nu aveți o altă modalitate de încălzire ori dezghețare a alimentelor ori mâncării.

Te-ar mai putea interesa