Candy CFD2450

Dacă eşti în căutarea uni frigider ieftin, dar bun atunci cei de la Candy vin cu unul la preţ acceptabil şi e vorba de frigiderul Candy CFD2450 cu următoarele detalii tehnice 212 l, A, alb (vine pe culoarea albă).

Probabil că nu aţi auzit de firma Candy, dar sunt sigur că aţi auzit de Hoover, iar Candy face parte din grupul Candy Hoover. Nu ştiu exact, dar firma pare a fi una italiană şi astfel excludem produsul din categoria celor de calitate slabă sau a chinezăriilor. Hoover era cunoscută ca o firmă care produce produse electrocasnice doar de cea mai bună calitate, iar maşinile de spălat şi aspiratoarele lor erau şi sunt foarte bune.

Nici frigiderul de faţă nu face excepţie de la calitatea Hoover şi vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Fiablitatea e bună şi în afirmarea ei vine garanţia de doi ani extensibilă la unul sau doi ani, deci puteţi avea trei sau patru ani garanţie la aceste electrocasnic.

Poze

Pachetul la magazin
Acasă

Specificaţii tehnice

Candy CFD2450 nu e considerat ca fiind o combină frigorifică, ci un frigider care e compus din frigiderul propriu-zis şi un congelator. Aceste electrocasnic are două uşi şi nu are tehnologia No Frost, dar are un volum de 212 litri care e unul total net.
Congelatorul are 41 litri, iar frigiderul are diferenţa până la 212, deci 171 l. Despre această parte a frigiderului trebuie spus că are un sistem de dezgheţare manuală şi doar un compartiment.
Frigiderul are un sistem automat de dezgheţare, 3 rafturi, iar la uşă are două suporturi. Cele trei rafturi sunt realizate din sticlă şi există chiar un compartiment pentru fructe şi legume.

Păreri pro şi contra

Pro: consumul energetic e unul mic de 0,73 kwh la 24h şi plasează aparatul în clase de eficienţă energetică A. Are şi un agent de răcire foarte popular R600a care e întâlnit şi la alte aparate de acest tip, iar dacă vreodată o să fiţi nevoiţi să îl schimbaţi se va putea face acest lucru foarte repede. De asemenea face parte din clasa climatică N-ST care e una bună pentru aceşti bani.
Contra: nimic. Brandul Candy-Hoover nu e la fel de impunător ca Samsung, dar cu siguranţă e la fel de bun sau poate şi mai bun.

Concluzie

Achiziţionând un Candy CFD2450 intraţi în clubul neoficial al Candy şi o să deţineţi un frigider care nu consumă mult curent şi care stă excelent la raportul dintre calitate şi preţ.

Te-ar mai putea interesa