Candy CDF8712S

Mașina de spălat vase Candy CDF8712S e una destul de performantă având în vedere că are o capacitate de 12 seturi, clasa A și control electronic. La fel ca și uscătorul de rufe, mașina de spălat vase poate fi considerat un lux deoarece costă ceva mai mult decât alte electrocasnice în special dacă vreți una cu încărcare mai mare. Pentru a economisi spațiu în bucătărie sau mai bine zis, pentru a nu sta în cale, puteți elimina un corp pentru a o instala sub blat. Nu e un model incorporabil, însă datorită formei și înălțimii sale – 85 cm, puteți face acest lucru. Marja de +/- câțiva cm poate fi rezolvată cu ajutorul piciorușelor sale. Un astfel de model CDF8712S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 12 seturi iar asta presupune că poate spăla vase și tacâmuri cât pentru trei mese. Prezența ecranului LED și a butoanelor de lângă sugerează ce o vorba de un control digital. Clasele de eficiență energetică sunt foarte bune la toate capitolele, deoarece sunt toate A. E vorba de clasa A la spălare, A la consum energetic și A la uscare. Nu are multe programe de spălat în datorită controlului electronic, se pot seta diverși parametrii pentru a obține rezultatele dorite într-un timp bun și un consum redus de energie. Ca și tehnologii prezintă Aquastop și Supersilent. Deci vine cu protecție anti-inundații și cu materiale izolante foarte bune.

Pe panoul său de control veți observa că are: programare întârziată, afișare timp de spălare rămas, indicator terminare program, indicator sare și altele. Accesoriile care sunt incluse în pachetul ei sunt: coșul pentru tacâmuri și compartimentul pentru sare. Consumul de apă e și le scăzut, iar la un ciclu e de doar 10 litri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are 12 seturi (presupune că poate spăla/usca o mulțime de vase+tacâmuri), clasa A la toate capitolele (spălare, energie și uscare), arată bine datorită designului simplist, eficientă și rezultate pe măsura așteptărilor.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Acest Candy CDF8712S e un aparat electrocasnic foarte util în special pentru gospodinele care gătesc zilnic sau chiar de două ori pe zi. Deci poate fi cadoul ideal pentru cei care nu-și doresc să petreacă mult timp prin bucătărie și în special pentru cei care timpul înseamnă bani.

Te-ar mai putea interesa