Candy CCODS 5142WH, frigider cu înălțime mică

Frigiderul Candy CCODS 5142WH e unul dintre multele soluții oferite de acest brand doar că acesta costă mult mai puțin pentru că e mic. Înălțimea aparatului e de numai 143 cm, deci e chiar ușor de mutat și puteți pune chiar ceva deasupra sa. Se poate adresa chiar și unei familii mai mari dacă deține deja o ladă frigorifică sau un congelator. Unii utilizatori optează pentru 2 aparate frigorifice diferite, iar cel anterior menționat e un exemplu foarte bun. Chiar dacă anumite frigider nu au acel raft special pentru sticle, veți găsi destul loc pe suporturile de pe ușa frigiderului.

Frigiderele cu o singură ușă au congelatoare ceva mai mici și se poate observa chiar și la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul de mai sus e unul cu o singură ușă și nu veți găsi cu două uși la o așa înălțime. Volumul net al acestui frigider e împarte astfel: 220 litri la frigider și 14 litri la congelator. Performanțele congelatorului sunt acceptabile pentru mărimea sa – 2 kg la 24 ore. A primit o clasă de eficiență A+ pentru un consum anual de numai 208 kWh.

Din poza de sus se vede foarte bine că are rafturi din sticlă, iar acestea se curăță foarte ușor și lumina trece mai bine prin acest tip de raft. Frigiderele mai mici au o lățime sub 60 cm (55 cm), dar și adâncimea a avut de suferit.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e vorba de un aparat accesibil, interiorul e destul de vizibil deoarece e utilizată tehnologie LED. Autonomia fără curent e un alt aspect important al unui aparat frigorific, iar în această situație e de 16 ore (cu cât e mai mare acel aparat, cu atât acea valoare crește). Frigiderele cu congelator mic sunt mai silențioase și eficiente, dar nu prezintă foarte multe tehnologii de răcire, de aceea și prețul e mai redus.

Candy CCODS 5142WH merită ales dacă nu vă doriți un aparat scump, ci vreți doar unul cu consum redus, fiabilitate ridicată și să fie cât mai accesibil. Dacă nu l-ați văzut în realitate, am pus prezentarea de mai jos și chiar din poza de sus se poate vedea ce se poate pune în el.

Te-ar mai putea interesa