Bosch WVH28340EU, mașină spălat-uscător

Bosch WVH28340EU e o mașină de spălat rufe cu uscător incorporat care are ca atuuri capacitate de 7 kilograme, cele 1400 rotații și clasa A de eficiență energetică. E perfectă pentru cineva care vrea să spele haine și să le uște rapid… mai ales dacă stați la bloc ori undeva unde nu aveți să le întindeți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat excelent din toate punctele de vedere. De exemplu are are Active Water și 3D Aqua Tronic, lucruri care o să vă ajute foarte mult să faceți economie de resurse și să spălați eficient.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici se laudă cu un volum de 7 kilograme, iar la uscare are 4 kilograme. Cele 1400 rotații pe minut sunt mai mult decât suficiente, iar la spălare produce un zgomot de 52 decibeli. Clasa de eficiență energetică e bună, fiind A. Poate vă întrebați de ce nu are A+ sau A++, iar răspunsul ar fi deoarece e și uscător și știm cu toții că uscătorul are un consum mai mare de curent.
Printre lucrurile care te vor interesa la acest model sunt tamburul Vario Soft, Auto Dry, Aqua Stop și Active Water… pe lângă multe altele. Eu aș insista mai mult pe ultima, adică ActiveWater deoarece e o caracteristică foarte utilă care o să vă ajute în a economisi foarte multe resurse. Asta deoarece aparatul are senzori care detectează câte haine sunt și în funcție de asta adaptează parametrii de spălare.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest aparat făcut de nemți e prețul deloc mare, că vine cu multe facilități (chiar și cu o alternativă la Fuzzy Logic), că e ușor de utilizat și că nu face prea mult zgomot.

Eu recomand acest model deoarece e un aparat 2 în 1. Poate vă întrebați ce înseamnă sistemul 3D Aqua Tronic, iar răspunsul meu ar fi că e un sistem dezvoltat de Bosch care se ocupă în principal cu optimizarea procesului de spălare a rufelor. Vine și cu Aqua Sensor care e o caracteristică utilă prin faptul că face ca pe haine să nu mai rămână resturi de detergent care pot produce iritații ale pielii.

Te-ar mai putea interesa