Bosch WLX2448KBY

Maxx for Kids e o mașină de spălat specială pentru copii, mai clar spus pentru spălarea hainelor copiilor. Un model nou e Maxx for Kids Bosch WLX2448KBY și e destul de eficientă deoarece are o putere de centrifugare de 1200 rotații, clasa de eficiență energetică A și tot A are și la eficiența la spălare. Nu costă exagerat având un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani nu știu dacă o să găsești ceva similar având în vedere că e mai mult o mașină de spălat rufe profesională ori nișată. E mai scumpă față de WAQ 2446KBY, dar are câteva facilități suplimentare.

Poze

Din imaginile de alături sper să vă puteți face o părere despre cum arată WLX 2448KBY și ce ar mai trebui precizat e faptul că poate fi incorporată sub blat. Culoarea e alb cu gri, iar acest lucru se poate vedea mai clar din preview-ul video de la final. Din a doua imagine se poate vedea că are și un ecran de tip LCD pe  care pot fi citite diferite informații.

Așa arată

Ecranul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Bosch WLX2448KBY are o capacitate e cuvei modică de 4,5 kilograme și de aceea cred că este un electrocasnic numai bun pentru o baie mică deoarece nici nu are dimensiuni exagerate.  Greutatea aparatului e una normală fiind de 65 kilograme și asta înseamnă că sunt necesare cel puțin două persoane pentru mutarea electrocasnicului.

Păreri pro şi contra

Pro: normal că are un consum redus de resurse și acest lucru se datorează în principal faptului că are un sistem inteligent de detectare a câte rufe sunt în cuvă; nu e un electrocasnic gălăgios și asta deoarece la spălare are un nivel de zgomot de sub 60 de decibeli; posibilitatea de incorporare sub blat e o facilitate prezentă la acest model și cred că e utilă dacă aveți multe electrocasnice incorporabile.
Contra: poate că prețul e cam mare, dar e un aparat dedicat celor mici. Dacă vreți ceva mai mare atunci cred că WAQ2446KBY ar fi ok deoarece are o cuvă cu suport pentru 7 kilograme de haine.

Concluzie

Pentru a vă face o oarecare părere despre WLX 2448 KBY vă recomand preview-ul de alături despre care eu zic că e destul de reușit și se poate vedea cât de bine poate spăla. Inițial am zis că e specială pentru hainele celor mici, dar nimeni nu vă oprește să spălați și alte feluri de haine.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu