Bosch WLX2448KBY

Maxx for Kids e o mașină de spălat specială pentru copii, mai clar spus pentru spălarea hainelor copiilor. Un model nou e Maxx for Kids Bosch WLX2448KBY și e destul de eficientă deoarece are o putere de centrifugare de 1200 rotații, clasa de eficiență energetică A și tot A are și la eficiența la spălare. Nu costă exagerat având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu știu dacă o să găsești ceva similar având în vedere că e mai mult o mașină de spălat rufe profesională ori nișată. E mai scumpă față de WAQ 2446KBY, dar are câteva facilități suplimentare.

Poze

Din imaginile de alături sper să vă puteți face o părere despre cum arată WLX 2448KBY și ce ar mai trebui precizat e faptul că poate fi incorporată sub blat. Culoarea e alb cu gri, iar acest lucru se poate vedea mai clar din preview-ul video de la final. Din a doua imagine se poate vedea că are și un ecran de tip LCD pe  care pot fi citite diferite informații.

Așa arată
Ecranul

Specificaţii tehnice

Bosch WLX2448KBY are o capacitate e cuvei modică de 4,5 kilograme și de aceea cred că este un electrocasnic numai bun pentru o baie mică deoarece nici nu are dimensiuni exagerate.  Greutatea aparatului e una normală fiind de 65 kilograme și asta înseamnă că sunt necesare cel puțin două persoane pentru mutarea electrocasnicului.

Păreri pro şi contra

Pro: normal că are un consum redus de resurse și acest lucru se datorează în principal faptului că are un sistem inteligent de detectare a câte rufe sunt în cuvă; nu e un electrocasnic gălăgios și asta deoarece la spălare are un nivel de zgomot de sub 60 de decibeli; posibilitatea de incorporare sub blat e o facilitate prezentă la acest model și cred că e utilă dacă aveți multe electrocasnice incorporabile.
Contra: poate că prețul e cam mare, dar e un aparat dedicat celor mici. Dacă vreți ceva mai mare atunci cred că WAQ2446KBY ar fi ok deoarece are o cuvă cu suport pentru 7 kilograme de haine.

Concluzie

Pentru a vă face o oarecare părere despre WLX 2448 KBY vă recomand preview-ul de alături despre care eu zic că e destul de reușit și se poate vedea cât de bine poate spăla. Inițial am zis că e specială pentru hainele celor mici, dar nimeni nu vă oprește să spălați și alte feluri de haine.

Te-ar mai putea interesa