Bosch WAQ28461BY, mașina spălat rufe

Bosch WAQ28461BY e un model de mașină de spălat rufe foarte bun care vine ca o alternativă la WAQ2446KBY. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat făcut de nemți și care are un incredibil raport între calitate și preț deoarece are o capacitate de 8 kilograme, 1400 rotații și clasa de eficiență energetică A+++ (trei de plus). Astfel, e un electrocasnic numai bun pentru familiile mari ori pentru o mică pensiune deoarece cuva suportă până la 8 kilograme de rufe.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cu aproximație cum arată. E un model alb care arată foarte bine și vine cu un ecran pe care sunt afișate diferite informații care să vă ajute la o spălare cât mai eficientă și rapidă. Poate că la prima vedere panoul pare a fi unul încărcat și complicat, dar nu e așa deoarece totul este explicat concret.

Bosch WAQ2446KBY 2
Cum arată
Bosch WAQ2446KBY 1
Panoul de control

Specificaţii tehnice

WAQ 28461 BY e un model care e foarte performant în spălare. Consumul de resurse e neașteptat de mic, iar curentul consumat e foarte puțin deoarece are clasa de eficiență energetică A+++. Vine cu numeroase programe pentru haine realizate din diferite materiale, iar programul rapid de un sfert de oră e prezent și la acest electrocasnic. Chiar dacă spală rapid, trebuie știut că zgomotul produs la spălare și centrifugare nu e deloc mare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, în opinia mea; raportul dintre calitate-performanță și preț e unul excelent deoarece vine cu multă tehnologie utilă care o să te ajute la o spălare cât mai eficientă și rapidă; viteza de centrifugare e una bună de 1400 rotații pe minut și din această cauză hainele vor fi spălate foarte rapid.
Contra: nimic, deoarece până și prețul e unul corect, deci mic.

Concluzie

Dacă nu ai o mașină de spălat ori dorești să o schimbi pe cea veche atunci îți recomand acest model nou realizat de nemții de la Bosch. În trecut mașinile lor costau mult, dar probabil că din cauza crizei au scăzut prețurile foarte mult așa încât și românul de rând să-și permită un electrocasnic de la ei.

Te-ar mai putea interesa