Bosch WAB24262BY, mașina de spălat rufe A+++

Mașina de spălat Bosch WAB24262BY e una destul de fiabilă și e evident acest aspect că doar e oferită de un brand cunoscut și experimentat. E un model cu caracteristici speciale ca SpeedPerfect și EcoPerfect. Cu acestea puteți reduce timpul de spălare și consumul de energie. Deci puteți alege cum să spălați dar există și programe de spălare corespunzătoare. Panoul său de control e destul de avansat și poate părea destul de sofisticat. Dacă nu vă descurcați vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni. Arată cam ca oricare alt model de la acest brand și nu cred că avea sens să schimbe ceva, deoarece totul e la locul potrivit.

Prețul acestui model nu e chiar așa de mic dar mi se pare corect deoarece și eficiența energetică e importantă (vă ajută să economisiți bani). Dacă nu spălați des atunci puteți alege ceva mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea sa e de tip frontală și e bine să nu depășiți cantitatea de 6 kg. Există mașini cu cantitate mai mare de spălare dar nu cu mult mai mare. Pe partea de centrifugare are 1200 RPM deci rufele pot fi stoarse destul de bine. E dotat cu un ecran LCD generos, iar alături sunt butoane pentru selectarea unor opțiuni sau programe.

Consumul într-un program obișnuit e undeva la 0.76 kWh iar cel anual ține de cât de mult folosit aparatul. Are programe des spălare multe și diversificate. Nu cred că-i lipsește vreun program în special că are și câteva speciale. Ca și funcții are: ActiveWater, control electronic al balansului, AquaTronic, detectare spumă, siguranță împotriva copiilor, semnal sonor terminare program, programare întârziată și altele. Nivelul de zgomot al mașinii ține de etapa de spălare, mai precis, cât e centrifugarea. Dimensiunile sale sunt cele standard dar există mașini și mai compacte de la alte branduri dar cu eficiență ceva mai mică.

Plusuri: acele tehnologii, numărul mare de programe, poate spăla mult, control electronic interesant și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch WAB24262BY nu e o mașină prea accesibilă sau silențioasă mașină, dar dacă vreți un model mai compact atunci trebuie să optați pentru una cu încărcare verticală.

Te-ar mai putea interesa