Bosch WAB24060BY

Bosch WAB24060BY e un model premium de mașină de spălat rufe care vine la pachet cu clasa de eficiență energetică A+, Aqua Tronic și program de spălare rapidă de 30 minute. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și în opinia mea nu costă deloc mult pentru un produs nemțesc care poate fi incorporat sub blat.
Este un model foarte bun pentru persoanele care vor o mașină nouă eficientă la un preț fără egal. Utilizarea sa e foarte simplă deoarece vine cu puține butoane, iar acest lucru poate fi văzut și din poza de mai jos.

Poze

Mașina WAB24060BY una pe alb, iar datorită facilității de incorporare sub blat o să o puteți amplasa undeva fără să se vadă și astfel fără să deranjeze vizual. Din imaginea de alături se poate observa că are un panou de comandă elementar și din acestă cauză o să puteți folosi mașina foarte eficient și ușor.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Aparatul de față e unul foarte eficient având clasa A+ la eficiență energetică, A la spălare și C la centrifugare. Consumul de resurse e unul foarte mic datorită caracteristicii Aqua Tronic care e similară Fuzzy Logic și Al 6lea Simț, presupunând că resursele sunt alocate în funcție de cât de plină e cuva cu haine.
Vine cu numeroase programe cum ar fi cel de 30 de minute care ajută la o spălare foarte rapidă a uni tricou ori a unui alt articol de îmbrăcăminte.

Păreri pro şi contra

Pro: costă foarte puțin spre uimirea mea; nu produce mult zgomot la spălare și centrifugare fiind mai puțin gălăgioasă decât un aspirator; aspectul e de 9/10, iar posibilitatea incorporării sub blat e binevenită; vine cu o mulțime de programe, printre care se numără și cel rapid.
Contra: putea avea o clasă mai bună la centrifugare, dar și 1200 rotații sunt suficiente; programul rapid nu e mai scurt, adică de 15 minute.

Concluzie

Modelul de față e unul foarte bun pentru persoanele care sunt în căutarea unui model de la un brand puternic. Acest Bosch e foarte bun și nu e doar brandul de el deoarece vine cu o mulțime de facilități care te ajută să speli rapid și cu un nivel redus de resurse. Acest ultim lucru se va vedea și la facturile mai mici ca valoare la utilități.

Lasă un comentariu