Bosch SPV25CX00E, model incorporabil clasa A+

Bosch SPV25CX00E e un electrocasnic de tipul maşină de spălat vase incorporabilă cu capacitate de spălare de 9 seturi şi cu o eficienţă energetică A+. Din păcate nu e un model slim, chiar dacă lăţimea ei e de 45 cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat aspectiv şi care e complet incorporabil prin faptul că panoul de comandă e mascat pe muchia uşii.
Diverse informaţii cu privire la starea spălării le primiţi prin intermediul unui spot de lumină roşie care e proiectat pe podea. Această caracteristică e numită InfoLight.


Păreri pro şi contra

O maşină de spălat vase precum Bosch SPV25CX00E se adresează celora interesaţi în a spăla undeva până la 9 seturi cu 5 programe.
E un aparat durabil, dovadă fiind cuva din inox care o întâlnim doar la aparatele premium.
Pornirea poate fi programată pe 3, 6 sau 9 ore. În felul acesta aparatul poate spăla în diverse intervale orare convenabile.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 48 decibeli. Acesta e mult mai mic decât cel al unei maşini de spălat haine.
Per ciclu consumă circa 0,78 kWh, iar în felul acesta un consum mediu anual ar fi de 220 kWh. Referitor la apă trebuie spus că aparatul are un consum per ciclu de 8,5 litri, iar pe an de 2380 litri.
Aparatul e dotat cu un motor EcoSilence care se caracterizează prin silenţiozitate, durabilitate, putere mare şi eficeinţă.
Dimensiunile aproximative ale aparatului sunt 81x45x55 îxlxa cm, iar furtunul are de 2 metri.
Dacă maşinile de spălat rufe au Fuzzy Logic, acest model vine cu Aqua Sensor care ajutează spălarea în funcţie de cât de murdare sunt vasele. Astfel se obţin cele mai bune rezultate cu un consum minim de resurse.

Brandul Bosch nu mai are nevoie de prezentare întrucât e unul german serios şi premium. Produsele de la ei sunt unele care ţin foarte mult şi sunt realizate aşa încât să fie uşor de folosit.

Te-ar mai putea interesa