Bosch SMV46KX08E, mașină de spălat vase seria SilencePlus

Mașina de spălat vase Bosch SMV46KX08E face parte din seria SilencePlus, deci oferă anumite dotări care nu trebuiesc neglijate. Poate că sunt mașini de spălat mai accesibile cu aceleași caracteristici, dar tehnologiile și funcțiile fac diferența: programe automate (se folosesc de senzorii inteligenți), AquaStop, programare întârziată, LoadSensor, blocare interfață, motor EcoSilince Drive, AquaSensor. În plus la interior sunt coșuri de vase mai speciale (reglabile/pliabile) și puteți pune în siguranță pahare și tacâmuri.

Din poza de jos se văd foarte bine coșurile acestui aparat dar mai sunt și variante puțin mai compacte dacă nu spălați chiar atât de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acesta are o capacitate maximă de 12 seturi și veți putea spăla chiar și pe jumătate datorită funcției disponibile pe panoul de control electronic. Cu toți acei senzori inteligenți, mașina e destul de eficiență motiv pentru care clasa energetică e A++. Un indicator luminos vă informează despre statul programului de spălare și informațiile sun proiectate pe pardosea (spot LED). Această caracteristică nu e oferită de orice brand și e prezintă doar la variantele complet incorporabile.

Dimensiunile aparatului sunt aceleași ca la multe alte modele de 13 seturi, iar cele cu 9-10 seturi au o lățime de 45 cm. Se poate conecta la sifonul unei chiuvete, dacă decideți să o montați sub sau lângă o chiuvetă.

Păreri pro și contra

Programele acestui aparat sunt destul de utile deoarece sunt cele standard, dar pot fi modele chiar și cu mai puține programe. Acestea nu sunt foarte importante, ci tehnologiile care adaptează programul în funcție de încărcătură ori gradul de murdărie. Veți observa că puteți pune orice în aceasta, chiar unele accesorii ale unor aparate mici de bucătărie. Chiar dacă la început pare dificil, puteți consulta manualul pentru mai multe informații despre butoanele disponibile pe panou.

Bosch SMV46KX08E e un aparat care poate fi incorporat complet, astfel că nici nu iasă în evidență în bucătărie. Spre deosebire de cele clasice ori parțial incorporabile, modelul de sus are un panoul de control pe marginea ușii, deci nu mai poate fi accesat după ce pornește programul.

Lasă un comentariu