Bosch SMV43M10EU, mașină spălat vase incorporabilă

Mașina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV43M10EU e un model premium care vine cu numeroase tehnologii care fac facturile la utilități mai mici. O astfel de tehnologie e Aqua Sensor, aceasta presupunând că aparatul detectează automat gradul de murdărie a vaselor și astfel ajustează diferiți parametrii cum ar fi durata spălării, consumul de apă și temperatura. Deci, această caracteristică e precum Fuzzy Logic (la Bosch îi zice Aqua Tronic) care e valabilă la mașinile de spălat rufe.
Eu aș recomanda un astfel de model cuiva cu un buget peste medie care vrea un produs de o calitate superioară, iar produsele nemțești se pot lăuda cu o astfel de calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un electrocasnic care poate spăla până la 13 seturi de vase și consumă foarte puțin curent, motiv pentru care are clasa A++ de eficiență energetică.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile acestui aparat sunt foarte bune deoarece are o lățime de 60 centimetri (numai bine așa încât să poată fi incorporată fără probleme), clase de eficiență excelente (de la spălare și până la uscare) și numeroase programe (vine chiar și cu programare întârziată).
Chiar dacă e foarte eficientă consumul de resurse e unul foarte mic, iar nivelul de zgomot e la fel de mic – 46 decibeli.

Lucrurile bune la acest model ar fi sumedenia de accesorii, excelentul raport dintre calitate și preț (e un produs nemțesc cu o calitate superioară), multitudinea de setări disponibile, posibilitatea de a o incorpora, tehnologia Aqua Sensor care ajută la economisire de timp, apă și curent, programarea întârziată și altele.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut clasa A+++, dar nici cu două plusuri nu e rău. 😉

Concluzia mea e că aparatul acesta e unul foarte bun pentru cineva care are o pensiune, familie mare sau își dorește un electrocasnic care să ajute în treburile casnice.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un excelent preview, chiar dacă a fost filmat cu o cameră de calitate slabă.

Lasă un comentariu