Bosch SMS69N28EU

Mașina de spălat vase Bosch SMS69N28EU e una cu o capacitate de 13 seturi, clasa A++, 6 programe și finisaj elegant pe culoarea argintie. Chiar dacă are un preț cam piperat, e parțial justificat. Spun asta deoarece aduce tehnologii automate, mai multe funcții, consum energetic mic și accesorii diverse. Dacă nu vă interesează toate acestea, ci doar capacitatea de spălat, există suficiente alternative mai ieftine. Eu însă o recomand în special dacă vreți să faceți alegerea corectă. SMS69N28EU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologiile de care vă spuneam anterior sunt: Aqua Sensor (detectează nivelul de murdărie și ajustează automat anumiți parametrii – apă, temperatură și soluție de curățat), sistem hidraulic ActiveWater, protecție pahare, asistent dozaj DosageAssist, Heat exchanger etc. deci nu le veți întâlni pe alte modele, iar acestea vă vor ușura munca și vor oferi rezultate pe măsura așteptări dacă nu chiar peste așteptări.

Capacitatea sa e una de 13 seturi asta înseamnă că poate spăla tacâmuri și vase cât pentru trei mese (4 persoane). Prezența controlului electronic se datorează ecranului LCD și butoanelor care îi măresc funcționalitatea. Clasele A la spălare și la uscare scot în evidență eficiența și performanța sa. Cât despre consumul de energie, clasa A++ e conformă deoarece consumul anual e undeva la 262 kWh, iar consumul de apă e undeva la 1680 litri. Bineînțeles dacă se folosesc programele obișnuite fără ajustări ale unor parametrii.

Pe partea de programe și opțiuni oferă: protecție inundații, siguranță copii, program bio/eco, delicate, rapid, intensiv etc. Poate fi setată temperatura în funcție de preferințe – 6 nivele. Pe acel panou de control se poate observa: indicatorul de sare, indicator terminare program, programare întârziată, timp spălare și ecranul LCD.

Accesoriile incluse sunt ceva mai multe decât la altele: coș reglabil, sită autocurățare, compartiment sare, suport pahare, coș tacâmuri și coșurile silver XXL. Nu e un model incorporabil dar poate fi pusă sub blat dacă aveți un spațiu de 60 cu 60 cm. Înălțimea sa e cea obișnuită, adică e aceeași ca la restul – 84,5 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunt toate acele tehnologii și funcții automate, accesoriile speciale, capacitatea de spălare, rezultatele sunt foarte bune, consum mic de energie și control electronic destul de ușor de folosit.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest Bosch SMS69N28EU e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari, deci aveți nevoie de un spațiu anume pentru al depozita, însă eu vă recomand să îl puneți în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa