Bosch SMS45GI01E, mașină de spălat vase cu consum mic de energie

Mașina de spălat vase Bosch SMS45GI01E e una standard adică are un panou de control vizibil și e ușor de folosit pentru că sunt prezente toate informațiile de care aveți nevoie. Mie îmi plac mai mult cele clasice pentru că nu trebuie pus neapărat sub blat ci și lângă mobilier, doar că ar arăta mai bine sub blat pentru a nu deveni chiar atât de vizibil și se câștigă chiar și spațiu. La cele complet incorporabile, panoul de control e foarte compact și simplificat, iar pentru unii dintre voi poate da bătăi de cap. Oricum, pictogramele ajută mult și în manual acestea sunt explicate, iar funcțiile și programele sunt limitate, adică nu e ca și la mașina de spălat rufe.

Modelele de la acest brand sunt ceva mai avansate decât cele oferite de alte branduri, motiv pentru care aș putea spune că multe tind spre segmentul premium. De aceea, prețurile sunt ceva mai mari, însă le consider justificate și clienții chiar nu prea au ce să le reproșeze. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa de 12 seturi e una satisfăcătoare și chiar nu trebuie să spele multe seturi pentru că asta presupune că are coșuri înghesuite. În general, variantele cu lățime de 60 cm au o astfel de capacitate care poate să ajungă și la mai multe seturi – 14.

Păreri pro și contra

Beneficiază de o clasă de eficiență foarte bună – A++, facturile la energie fiind mai mici dar și la apă. Poate fi programată pornirea sa, spală cu 5 jeturi de apă, interior flexibil (coșuri ajustabile), aveți loc special pentru tacâmuri, blocare interfață și e destul de silențioasă. Vi se oferă exact ce aveți nevoie și spală excelent, chiar nu ai ce să-i reproșezi. Dacă nu vă prea pricepeți la mașinile acestea, atunci chiar nu aveți ce să vă gândiți prea mult, în special că acesta e apreciată de posesori.

Bosch SMS45GI01E e un aparat electrocasnic destul de interesant care se potrivește cu oricare alte aparate deoarece are finisaj argintiu. Tratamentul antiamprentă e foarte important atunci când nu vă doriți amprente pe suprafața aparatului, astfel că e mai ușor de întreținut aparatul.

Te-ar mai putea interesa