Bosch PPH616B81E

Plita incorporabilă Bosch PPH616B81E e una deosebită în special datorită designului și care poate fi găsită și pe alb. Deasemenea, dacă vreți să vă luați împreună cu un cuptor, am observat câteva pachete promo interesante cu reduceri de circa 5% la pachet (cuptor+plită). Bineînțeles pachetul e unul corespunzător cerințele fiecăruia (adică există pachete cu plite diferite, astfel că puteți alege fie o plită mai ieftină fie una mai scumpă). Alături de aceasta vă recomand un cuptor cu finisaj pe inox+negru (preferabil să fie de la același producător). Cuptoarele oferite de Bosch sunt destul de diversificate, astfel că veți găsi chiar și unul mai ieftin, în special dacă nu aveți pretenții. Un astfel de model numit PPH616B81E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

O astfel de plită are patru zone de gătit bine poziționate, astfel că puteți pune și vase mai mare. Arzătorul Wok se adresează gătitului rapid fie că e vorba de o tigaie lată fie o oală mai mare. Spun asta deoarece e un arzător destul de puternic – 3.3 kW. Faptul că arzătoarele sunt depărtate, lățimea plitei e de circa 59 cm. Deci poate fi comparată ce cele care au butoane poziționate în lateral, însă aceasta are butoane poziționate frontal pentru a fi la ușor de folosit. Aprinderea arzătoarelor se face foarte simplu, prin apăsare și rotire (deci e nevoie doar o singură mână). Spre deosebire de aragazuri, la acesta aprinderea e una integrată.

Arzătoarele sale sunt dotate cu siguranță care întrerupe gazul atunci când se stinge accidental flacăra. Grătarele sale sunt realizate din oțel și acoperite de un email foarte bun. Plita poate fi instalată în 2 modalități dar mai multe detalii veți găsi în manualul său, unde veți afla și dimensiunile secțiunii ce trebuie decupată din blat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un finisaj negru cuarț, oferă un randament mare, arzător Wok, ușor de folosit, fiabilă și elegantă.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Bosch PPH616B81E e o plită reușită dar plite alternative la acesta sunt destul de multe în acest buget. Bineînțeles se potrivește în orice bucătărie modernă și nu veți găsi multe modele care să arată la fel de bine ca și aceasta. Dacă nu veți folosi arzătorul special denumit Wok, nu are rost să deți acei bani în plus, mai bine luați una mult mai ieftină cu sticlă neagră.

Te-ar mai putea interesa