Bosch PCP6A5B90, plită cu grătare din fontă

Bosch PCP6A5B90 e un aparat incorporabil cu un design modern și chiar dacă nu are foarte multe dotări, merită să-l alegeți pentru că au fost folosite materiale de foarte bună calitate. Îmi plac plitele moderne deoarece sunt argintii, negre sau alte culori tipice acestui stil. Panoul de control e compus din patru butoane așezate central cu care puteți aprinde foarte ușor arzătoarele. E vorba de un sistem de aprindere electric integrat care necesită o singură mână. Bineînțeles, trebuie să conectați la priză acel cablu pentru a vă folosi de această caracteristică care a devenit una standard în ultimii ani.

Acesta se potrivește alături de orice cuptor doar că ar trebuie să țineți cont de culoarea ei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Designul diferă dacă discutăm de cele două tipuri de alimentare – gaz și electric, pentru că plitele pe gaz nu au suprafață netedă acoperită cu sticlă, însă pot fi excepții. Totuși, grilajele sunt obligatorii pentru că ele susțin vasele la o înălțime potrivită pentru flacără.

Grătarele sunt realizate din fontă și se vede de la distanță pentru că sunt mai groase și oferă o stabilitate superioară vaselor. Gazul e oprit dacă se stinge flacăra pentru că are siguranță la arzătoare.

Păreri pro și contra

Poate fi folosită cu ușurință deoarece are un panou de control mecanic și numai plitele electrice au control digital. Arzătoarele sunt puternice și alimentarea cu gaz oferă un randament ridicat care se va reflecta în gustul mâncării gătite pe aceasta. Doar plitele cu inducție pot concura cu cele pe gaz deoarece se folosesc de o tehnologie mai avansată. Fiecare buton oferă 9 trepte de ardere și gradațiile vor fi de folos. Sunt incluse și duze pentru GPL care cred că mulți le vor aprecia.

Bosch PCP6A5B90 poate fi instalată cu ușurință pe orice blat cu o grosime minimă de 3 cm. Această grosime e recomandată de toți producătorii și să nu aveți impresia că e ceva special la această plită. O puteți pune peste cuptor sau unde puteți pune hota pentru a evacua aburul și mirosul din cameră.

Lasă un comentariu