Bosch KSV33VW3P, frigider mare fără congelator

Frigiderul Bosch KSV33VW3P e unul foarte încăpător și se vede acest lucru din poza de prezentare. E perfect pentru ce au deja un congelator sau ladă frigorifică și vor doar un aparat care să țină alimentele proaspete la rece. Devine foarte util pentru cei care vor să-l pună în colțul din stânga al bucătăriei sau într-un alt loc unde aveți loc. Arată foarte bine pe alb, iar logo-ul e foarte bine evidențiat (e prezent pe acea partea argintie).

E unul dintre puținele aparate frigorifice care au ușa cu deschidere standard spre stânga. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat standard care instalează ca unul clasic și poate fi mutat cu ușurință deoarece nu e foarte mare. Volumul aparatului e de 324 litri și ne referit ma cel net, care e și cel relevant. E atât de generos pentru că nu are multe compartimente la interior, iar cel pentru carne și pește putea fi destul de util pentru ca mirosul să nu ajungă în tot aparatul. Bineînțeles, puteți folosi și sertarul de jos doar că e pentru alte tipuri de alimente.

Ocupă foarte puțin spațiu pentru că are o lățime de 60 cm însă e ceva mai înalt decât restul.

Păreri pro și contra

E un aparat frigorific care impresionează la toate capitolele: eficiență, capacitate, design și fiabilitate. Interiorul e foarte spațios și dacă vreți să măriți spațiul dintre rafturi, se pot muta rafturile după bunul plac. Consumul de energie e nesemnificativ că doar discutăm de un aparat premium și nou. Aveți multe suporturi pe ușă care permit poziționarea de sticle, însă nu mai mare de 1 litru. Panoul de control digital e destul de simplificat și e ușor de folosit pentru că e poziționat în partea de sus.

Bosch KSV33VW3P e mult silențios decât alte frigidere și oricine ar aprecia spațiul de depozitare generos. Nu toate frigiderele au un sertar mare pentru fructe și legume ca varianta de sus, iar acela poartă de numirea de VitaFresh. Temperatura interioară e menținută cu ajutorul senzorilor FreshSense, iar aceștia îi veți vedea doar pe modelele acestui brand.

Te-ar mai putea interesa