BenQ XL2720T, monitor gaming 27 inci

Un monitor de ultimă generație pentru cei pasionați de jocuri ori de filme e acest BenQ XL2720T. După cum probabil v-ați dat seama și din codul produsului e vorba despre un monitor care are 27 inci, iar despre rezoluție trebuie știut că e de 1920×1080 pixeli. Astfel o să vă puteți juca jocuri la calitate maximă, air filmele Blu-ray se vor vedea fără pierderi de detalii.
E monitorul perfect pentru cineva cu un buget peste medie care e dispus să investească pentru a beneficia de cea mai bună calitate vizuală.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu doar că nu costă exagerat, dar specificațiile sunt perfecte… din punctul meu de vedere, iar din această cauză nu o să aveți probleme cu lag-ul oricât de solicitant ar fi jocul.

Perifericul
Perifericul

Pe partea de caracteristici acest monitor vine cu ecranul de 27 inci (după cum ziceam anterior), cu timp de răspuns 1ms și cu refresh de 120Hz. În principal ultimele două caracteristici fac ca imaginea să fie cu adevărat cursivă, air despre timpul de răspuns trebuie spus că e unul GTG (adică grey to grey). Puteți conecta o mulțime de dispozitive la el datorită disponibilității porturilor cum ar fi porturi de tip analog cât și digital. Pe partea de porturi analog are VGA, iar ca porturi digitale are DVI, HDMI și DisplayPort.

Lucrurile care trebuie apreciate sunt aspectul foarte plăcut, prețul decent, suportul 3D, unghiurile de vizibilitate foarte bune (170/160) și funcțiile de top. Nu era rău dacă avea rezoluție mai mare, și aici mă refer la Retina, dar e bine și așa.

În rest, monitorul de față e unul foarte bun pentru orice tip de sarcină, dar în special pentru cele foarte fluente. Chiar dacă e foarte foarte performant acesta nu are un consum de curent deloc mare deoarece e de 27W ceea ce e foarte puțin în opinina mea pentru un monitor care are un ecran de 27 inci. Iar, dacă o să vă ocupe prea mult loc pe birou atunci are suport VESA așa încât dvs să puteți să-l montați pe un perete sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa