BenQ MX503

Videoproiectorul BenQ MX503 XGA vine ca o alternativă la MX516 și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în comparație cu cel al altor modele. Principalul motiv pentru care cineva ar achiziționa un astfel de model ar fi faptul că are o rezoluție nativă de tip 1024 pe 768 pixeli care e aproape HD. Diagonala maximă care poate fi proiectată e de 7,6 metri și asta e numai de bine.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest BenQ MX503 și se poate vedea că e de culoare neagră. Chiar dacă e un model puternic trebuie știut că zgomotul produs în timpul funcționării nu e deloc mare fiind de maxim 30 de W. Aspectul nativ al aparatului e de 4 pe 3 și asta e destul de bine în cazul prezentărilor, iar dacă vreți un model pentru filme atunci ar trebui să alegeți unul care poate proiecta și 16 pe 9 în mod nativ.

Aparatul

Specificaţii tehnice

MX503 e un model nou care arată bine și ar putea fi utilizat cu succes la prezentări și filme, dar în special la prezentări. Are 2700 lumeni, iar rezoluția nativă e de 1024 pe 768 pixeli ceea ce e foarte bine având în vedere că poate proiecta peste 7 metri… nu cu mult. În timpul funcționării scoate zgomot, dar nu prea mult deoarece nu depășește 30 db.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; are standard o garanție de 3 ani, însă acest lucru depinde și de magazinul de unde cumpărați aparatul, iar la unele magazine aveți posibilitatea de a extinde garanția până la 4 ori 5 ani; vine cu multiple porturi printre care se numără HDMI și D-Sub, adică VGA-ul.
Contra: putea avea o rezoluție 720p, adică HD.

Concluzie

Dacă vrei un proiector bun care să nici nu coste exagerat îți recomand acest model. Arată mai mult decât bine și caracteristicile sale tehnice sunt ok din punctul meu de vedere. Greutatea sa e de undeva la două kilograme și de aceea o să-l puteți pune cu ușurință pe un suport, iar pentru a-l utiliza la capacitate maximă puteți folosi telecomanda din dotarea sa. Nu trebuie să uitați că trebuie cumpărat și un perete pe care să proiectați, iar diagonala acestuia ar trebui să fie de minim un metru.

Te-ar mai putea interesa