BenQ MW519

Proiectoarele 3D au început să fie aduse și în România, și cum românii au priză la aparatură electronică (sau invers) acestea au un real succes. Un model care mie îmi place e BenQ MW519 și pe lângă aparat și telecomandă mai primești și ochelari 3D (poți vedea aici mai multe informații despre acești ochelari).
Modelul de videoproiector BenQ 3D MW519 poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și principalele sale caracteristici sunt rezoluția 1280 pe 800 pixeli, multitudinea de porturi și suportul 3D.

Poze

E un model de culoare neagră nu prea mare dar care are o rezoluție nativă de tip HD, iar suportul 3D e tot nativ, dacă e corect să spun așa. După cum ziceam mai sus, în pachet mai sunt livrate ochelarii și telecomanda, chiar dacă în poze e surprins doar aparatul

BenQ 3D MW519 1
Din față
BenQ 3D MW519 2
Porturile

Specificaţii tehnice

Aparatul stă foarte bine pe partea de afișare a imaginii și asta datorită rezoluției mari, lămpii puternice și aspectului imaginii de 16 pe 10. Nu doar la capitolul imagine stă bine, ci și la partea de sunet deoarece are un difuzor decent. Chiar dacă e un aparat foarte capabil, trebuie știut că are o greutate mică de două kilograme și ceva, iar zgomotul produs în timpul funcționării nu depășește 32 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: posibilitatea măririi garanției până la 4 ani; rezoluția mare suportată în mod nativ; faptul că vine „din fabrică” cu ochelarii aceia 3D; ușurința în utilizare care-l face ușor de folosit de către profesori care nu le au cu tehnologia; multitudinea de conectori disponibili; suportă semnal video până la maxim 1080p.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un proiector pentru „implementarea” unui mic cinema sau pentru a le arăta elevilor mai bine diferite lecții atunci eu ți recomand acest model. Pe lângă acest aparat ar mai trebui achiziționat și un ecran de proiecție ,dar dacă dispuneți de un perete alb atunci s-ar putea să scăpați de această grijă.

Te-ar mai putea interesa