Benq GW2760HM, monitor LED+VA

Dacă ești în căutarea unui model de monitor cu ecran de 27 inci atunci îți recomand acest Benq GW2760HM deoarece vine cu un preț deloc mare, rezoluție Full HD și multiple porturi. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor conform TCO 6, cu o imagine deosebit de clară și care poate fi conectat la majoritatea PC-urilor existente pe piață.

Aspect

Din imaginea de alături puteți observa că e un model negru foarte mare, iar datorită faptului că are Vesa o să-l puteți monta pe un suport pentru a scăpa de spațiul ocupat pe birou.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

GW2760HM vine cu un ecran LED de 27 inci (69 centimetri) care dacă ne gândim bine e mai mare decât cel al unui televizor. Rezoluția fiind de 1920×1080 pixeli nu o să aveți probleme în a-l utiliza pentru a vedea un film Blu-ray la calitate maximă. Nu o să vă trebuiască nici boxe deoarece are unele incorporate, lucru care ajută la un birou mai liber. Un lucru deloc caracteristic unui monitor așa de mare e faptul că are un consum foarte mic de curent de 26W.

Păreri pro şi contra

E un monitor modern, iar principalele lucruri care le apreciez la el ar fi calitatea imaginii, ecranul foarte mare și timpul de răspuns ok. Nu trebuie neglijat nici faptul că e dotat cu multe porturi, lucru care face ușoară conectarea oricărui tip de PC, nou sau vechi. Consumul de curent e mic, iar modul eco o să vă ajute și mai mult la economia de curent.
Din păcate nu are tuner TV, lucru util în cazul acestui model deoarece ar fi putut fi utilizat pentru urmărirea canalelor TV, dar există și alternativa vizionării prin stream.

Concluzie

Modelul acesta e o alternativă la alte variante de 27 inci de pe piață și aș putea spune că e unul dintre cele mai bune modele de 27 din perspectiva raportului calitate-preț. Dacă vă interesează mai multe detalii vizuale legate de acest model atunci vă recomand preview-ul de alături în care e comparat cu alte modele similare.

Te-ar mai putea interesa