BenQ GW2460HM, monitor LED+VA de 24 inci

BenQ GW2460HM e un monitor LED mare cu caracteristici bune și designul e cam același la fiecare model de la acest brand. Apreciez că are caracteristici de imagine bune iar fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. Poate fi conectat cam la orice gadget datorită acelor porturi video iar dacă nu doriți să deranjați, puteți conecta niște căști. Alternative pot fi multe în special că acest brand oferă monitoare de mulți ani iar utilizatorii le apreciază. Nu oferă modele foarte scumpe, iar dacă nu vi-l permiteți pe acesta, cu siguranță, veți găsi o alternativă mai ieftină. E perfect alături de un desktop ori laptop multimedia, dar și pentru utilizatorii office e bun.

Bugetul vostru nu trebuie să fie așa de mare, însă dacă vreți să luați și un desktop, puteți opta pentru un monitor de 21.5 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala de 24 de inci e suficient de mare dacă vă plac filmele și jocurile, în special că imaginea e 1080p. Iluminarea e LED cam la toate modele noi. Timpul de răspunse de 4 ms și e foarte bun pentru cei ce nu doresc imagini blurate. Ecranul are un aspect lat, contrast dinamic mare 20 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de 178 grade. Ca și facilități are: boxe integrate, montare VESA de 100 mm și nu puteți avea pretenții la un tuner TV integrat.

Porturile care le veți găsi la acest monitor sunt următoarele: VGA, DVI, HDMI, ieșire audio pentru căști și line in. Caracteristicile speciale sunt multe: modul eco, Senseye 3, AMA și securizare Kesington (dacă-l folosiți la locul de muncă e o dotare destul de utilă). Consumul de energie de 22 W e cel maxim și ține de luminozitatea aleasă. Cu siguranță există și alte modele cu ecrane mai mari ori mai mici, care fac parte din aceeași serie și care oferă aceleași caracteristici.

Plusuri: are multe intrări video, port pentru căști, boxe integrate, arată bine, timp de răspuns bun, panou VA și designul elegant.
Minusuri: nu e cel mai accesibil model de 24 de inci.

BenQ GW2460HM e un monitor foarte plăcut din cele mai multe puncte de vedere iar boxele integrate sunt destul de utile pentru utilizatorii de tip office. Dacă nu vă place calitatea audio oferită, vă recomand niște boxe externe cu subwoofer. Jos e o prezentare a acestei serii pentru a vă putea face pe scurt o idee.

Te-ar mai putea interesa