BenQ GW2450HM

Acest monitor LED BenQ GW2450HM e una din alternativele la varianta mai mare (de 27 inci), deoarece prezintă cam aceleași caracteristici iar prețul e atractiv (cu vreo 400 lei mai mic). Deci aveți un motiv în plus să optați pentru acesta, însă 27 de inci e întradevăr mai mare iar diferența e vizibilă. Dacă nu aveți de gând să-l montați pe un perete, un monitor de 24 inci e satisfăcător. Se adresează celor care sunt pasionați de filme, jocuri, editare și altele. Deci e unul care se adresează tuturor utilizatorilor, indiferent de preferințe are. Singurul motiv pentru care nu l-ați achiziționa ar fi prețul, dar se poate opta pentru rate fixe sau dacă nu un model de 21.5 sau 23 de inci ar fi soluția. GW2450HM are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul LED dar unghiurile de vizibilitate sunt precum la IPS-uri – 178 de grade. Diagonala sa de 24 de inci e satisfăcătoare chiar și pentru cei pretențioși iar într-un astfel de buget nu prea veți găsi ceva mai mare. E numai bun și pentru a fi folosit împreună cu o consolă deoarece are un timp de răspuns de 4 ms. Rezoluția ecranului e una 1080p care e ideală pentru cei care fac editări foto sau video, dar și proiectări. Luminozitatea e numai bună și spre deosebire de Philips-uri acesta nu e un WLED. Montarea pe perete e de tip 100 cu 100m care și la alte monitoare. Dacă optați pentru acesta, nu mai sunteți nevoiți să luați și boxe deoarece are două boxe integrate.

Pe partea de porturi BenQ GW2450HM are port VGA, DVI, HDMI și intrare audio (că doar are boxe integrate). Greutatea de 4.1 kilograme e numai bună pentru dimensiunile sale și deci mutarea sa se face de către o singură persoană. Consumul său e și el mic, fiind de numai 27 W. Una din caracteristicile sale speciale e Senseye 3 care vine cu 6 moduri: standard, film, foto, joc, eco și sRGB. Deci vine cu un mod pentru fiecare activitate, iar astfel își ajustează parametrii pentru imagini cât mai bune și nu mai trebuie deci să umblați prin setări.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv din punctul meu de vedere (raport funcționalitate/preț e foarte bun), consum redus, vine cu toate intrările video cunoscute și are boxe integrate.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest BenQ GW2450HM e unul dintre acele modele care le recomand și poate fi instalat și pe un perete cu un suport potrivit. Ca să vă face o idee despre design și unghiuri de vizibilitate, am pus un clip cu model similar, însă mai mare:

Te-ar mai putea interesa