≡ Meniu

BenQ GW2250HM

Monitorul LED BenQ GW2250HM e unul de 21.5 inci cu rezoluție Full HD. O caracteristică a sa care m-a impresionat a fost imaginea foarte clară care poate fi observată din orice unghi. Design-ul e același ca la oricare alt model al acestui producător și deci e același chiar dacă diagonala diferă. Sunt curios când vom vedea noul design, dar să nu se înțeleagă că acesta n-ar fi reușit. Atât rama cât și piciorul au o suprafață neagră lucioasă. Boxele integrate sunt utile dar nu prea grozave atunci când vizionați un film sau ascultați muzica. GW2250HM are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Din faţă

Din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Display-ul LED de 21.5 inci e suficient de bun deoarece are o rezoluție 1080p care e ideală pentru filme dar și jocuri. Spun asta și pentru că timpul de răspuns e foarte bun – 4ms. Claritatea imaginilor se datorează tehnologiei LED și anume contrastului dinamic de 20 de milioane la 1. Bineînțeles aspectul e unul wide sau lat care e numai bun pentru multitasking, jocuri și filme. Luminozitatea sa e de 250 cd/mp iar unghiurile de vizibilitate sunt ca și la cele ipS – 178 de grade atât pe verticală cât și pe orizontală.

Nu poate fi folosit ca un televizor deoarece nu are tuner Tv incorporat, dar se poate achiziționa unul extern. E dotat cu difuzoare care sunt de 1W și deci nu sunt prea grozave. Poate fi pus și pe un perete datorită montării VESA. Conectorii săi sunt: VGA și DVI dar și HDMI. Deci nu veți duce lipsă de porturi iar datorită acestui aspect, puteți conecta un desktop, o consolă dar și un laptop în același timp, însă nu le puteți folosi în același timp pe toate :).

Veți observa că BenQ GW2250HM vine cu Senseye 3 care presupune mai multe moduri: pentru jocuri, filme, eco etc. Acestea vă ajută să ajustați anumiți parametrii în funcție de necesități.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus, are multe tipuri de porturi, boxe integrate și vizibilitate foarte bună din orice unghi.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest BenQ GW2250HM e un monitor LED de ultimă generație chiar dacă nu vine cu toate tehnologiile de pe piață. În acest buget veți beneficia de o imagine clară, colorată și calitatea unui film poate fi reprodusă excelent prin intermediul HDMI-ului sau DVI-ului. Jos am postat un clip cu despachetarea sa (calitatea video nu e așa de bună 🙁 ):

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu