≡ Meniu

BenQ GW2250HM

Monitorul LED BenQ GW2250HM e unul de 21.5 inci cu rezoluție Full HD. O caracteristică a sa care m-a impresionat a fost imaginea foarte clară care poate fi observată din orice unghi. Design-ul e același ca la oricare alt model al acestui producător și deci e același chiar dacă diagonala diferă. Sunt curios când vom vedea noul design, dar să nu se înțeleagă că acesta n-ar fi reușit. Atât rama cât și piciorul au o suprafață neagră lucioasă. Boxele integrate sunt utile dar nu prea grozave atunci când vizionați un film sau ascultați muzica. GW2250HM are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din faţă

Din lateral

Specificaţii tehnice

Display-ul LED de 21.5 inci e suficient de bun deoarece are o rezoluție 1080p care e ideală pentru filme dar și jocuri. Spun asta și pentru că timpul de răspuns e foarte bun – 4ms. Claritatea imaginilor se datorează tehnologiei LED și anume contrastului dinamic de 20 de milioane la 1. Bineînțeles aspectul e unul wide sau lat care e numai bun pentru multitasking, jocuri și filme. Luminozitatea sa e de 250 cd/mp iar unghiurile de vizibilitate sunt ca și la cele ipS – 178 de grade atât pe verticală cât și pe orizontală.

Nu poate fi folosit ca un televizor deoarece nu are tuner Tv incorporat, dar se poate achiziționa unul extern. E dotat cu difuzoare care sunt de 1W și deci nu sunt prea grozave. Poate fi pus și pe un perete datorită montării VESA. Conectorii săi sunt: VGA și DVI dar și HDMI. Deci nu veți duce lipsă de porturi iar datorită acestui aspect, puteți conecta un desktop, o consolă dar și un laptop în același timp, însă nu le puteți folosi în același timp pe toate :).

Veți observa că BenQ GW2250HM vine cu Senseye 3 care presupune mai multe moduri: pentru jocuri, filme, eco etc. Acestea vă ajută să ajustați anumiți parametrii în funcție de necesități.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus, are multe tipuri de porturi, boxe integrate și vizibilitate foarte bună din orice unghi.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest BenQ GW2250HM e un monitor LED de ultimă generație chiar dacă nu vine cu toate tehnologiile de pe piață. În acest buget veți beneficia de o imagine clară, colorată și calitatea unui film poate fi reprodusă excelent prin intermediul HDMI-ului sau DVI-ului. Jos am postat un clip cu despachetarea sa (calitatea video nu e așa de bună 🙁 ):

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu