Benq GP10, videoproiector mobil

Benq GP10 e un model nou de videoproiector de la BenQ, iar principalele atuuri ale sale ar fi mobilitatea (are o greutate mică), rezoluția nativă de tip 720p, faptul că poate reda multe tipuri de fișiere și altele. Nu costă deloc mult, iar acest lucru se poate observa și la faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

E un proiector util atât pentru profesori, cât și pentru oameni de afaceri, deoarece prețul nu e unul exagerat.

Aspect

E un model alb care se prezintă destul de bine, iar despre acest lucru se poate vedea mai mult din preview-ul de la final. La pachet e livrată și o telecomandă, însă trebuie să vă avertizez că pachetul depinde de magazinul de unde îl luați.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

GP10 e un model nou cu suport 3D fiind un model 3D Ready. Rezoluția nativă de 1280 pe 800 pixeli face ca filmele HD să fie redate fără vreo pierdere de detaliu, iar acest lucru poate fi admirat și din clipul care l-am pus la final. Pe lângă faptul că poate proiecta o imagine foarte calitativă, trebuie știut că aparatul are două difuzoare care ajută la furnizarea uni sunet calitativ. Însă, eu recomand să achiziționați un sistem minim 2.1 pentru a beneficia de un sunet mai calitativ.

Păreri pro şi contra

Modelul acesta e unul de top, chiar dacă e doar 3D Ready, și asta deoarece vine cu cele mai noi tehnologii incorporate cum ar fi rezoluția nativă HD, multitudinea de porturi (USB, HDMI etc) și playerul integrat foarte capabil. Aparatul de față poate reda fără mari probleme inclusiv conținut multimedia, mai exact filme *.mkv despre care cu toții știm că nu sunt redate de orice player.
Singurul minus ar fi prețul nu prea accesibil.

Concluzie

În cazul în care ai o conferință importantă, un astfel de model ar fi recomandarea mea deoarece poarte fi transportat cu ușurință și are un hardware foarte capabil, după cum a-ți văzut mai sus la capitolul pro. Dacă vă interesează în special acest model atunci din clipul video de alături puteți să vă faceți mai bine o părere despre capabilitățile și caracteristicile sale.

Te-ar mai putea interesa