BenQ MS517

Un videoproiector 3D foarte interesant și nou e acest BenQ MS517 deoarece are o luminozitate ridicată, un contrast decent și oferă o rezoluție SVGA. Oferă funcții interesante de economisire a anergiei, astfel veți economisi și niște bani. Acestea au denumiri diferite și vă sunt de folos ori de câte ori îl folosiți: modul Eco Blank (scade consumul cu 70% când nu detectează sursa sau când faceți o pauză în timpul prezentării), modul SmartEco (ajustează lampa pentru a obține o imagine decentă) și modul Standby. Având în vedere că prezintă tehnologia 3D, puteți conecta playere 3D. Butoanele sunt cele standard și pot fi accesa ușor datorită poziționării lor în partea superioară, unde sunt și la vedere. MS517 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Pentru a obține cea mai bună calitate video, e bine ca proiectorul să nu fie pus prea departe de perete, astfel ca imaginea proiectată să nu fie prea mare. Spun asta deoarece rezoluție e una de 800 cu 600 pixeli și poate proiecta până la 300 de inci (minim 37 inci). Poate ar fi util să că fac o mică listă cu caracteristicile sale generale: luminozitate de 2800 lumeni, contrast 13.000 la 1, lampă de 190 W, ecran DLP, difuzoare de 1 W fiecare și nivel de culori ridicat.

E bine de știut că durata de viață a lămpii nu e nelimitată, ci e de 4500 ore în standby, 6000 ore în mod Eco și 6500 ore în mod SmartEco. Deci e bine să folosiți acele moduri pe cât posibil în special când nu aveți nevoie de o luminozitate ridicată. Poate fi folosit și pentru vizionarea de filme în special dacă nu depășiți cu 4 ore pe zi timpul de vizionare (pentru a-i prelungi durata de viață a lămpii).

La capitolul conectori nu pot spune că-i lipsește ceva (se poate observa în poza a doua), deoarece are: trei VGA-uri, un USB, trei mini jack-uri, RS232, HDMI etc. Bineînțeles în pachetul acestui BenQ MS517 veți găsi: telecomanda, capacul de protecție lentilă, cablul de alimentare, manual, CD și cablu VGA.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem de răcire e foarte bun/avansat, proiectează o imagine clară (depinde de setări sau modul ales), puteți economisi energie în cazul în care îl folosiți des și poate fi o alternativă mai bună la un televizor 3D (în sensul că puteți proiecta imaginea unde doriți).

Minusuri: vine cu o singură pereche de ochelari 3D.

Concluzie

Acest BenQ MS517 e o alegere bună dacă aveți nevoie de un proiector așa de performant și care să oferă o durată de viață așa de mare lămpii sale.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „BenQ MS517”

  1. am un astfel de proiector cu 2 perechi ochelari polarizati am filme 3 d pe lap top totusi cred fac greseli in a le vedea 3d daca imi puteti da sfaturi cum si ce programe ar trebui ca el sa isi indeplineasca calitatile pe care le are va voi fi recunoscator nu numai eu multumesc anticipat.

Comentariile sunt închise.