Acer DLP 3D P1203PB

Pentru persoanele pasionate de tehnologia 3D și care sunt în căutarea unui proiector 3D le recomand acest Acer DLP 3D P1203PB. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare având în vedere că are suport nativ pentru 3D, rezoluție nativă 1024 pe 768 pixeli (suport pentru până la 1080p) și multe conexiuni. Deci, acest Acer P1203PB o să poată fi conectat la o multitudine de aparate pentru a proiecta materialele de pe ele (fie că e vorba despre diapozitive ori filme). Dacă vă interesează ceva mai ieftin atunci aș putea recomanda BenQ MS517 care are la rândului suport 3D.

Poze

E un model destul de compact de culoare neagră care va putea fi pus cu ușurință pe un suport deoarece are 2,48 kilograme. În imagine se vede doar aparatul, dar la pachet sunt livrate și accesorii cum ar fi o geantă. Proiecția e foarte clară și asta deoarece imaginea poate fi proiectată la maxim claritate 1080p la format 4:3 ori 16:9.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Videoproiectorul P1203PB e un model foarte bun deoarece are niște caracteristici de top cum ar fi o lampă cu 3100 lumeni, suport nativ pentru 3D, iar proiecția nativă e la rezoluție aproape HD. După cum se poate vedea, lampa e foarte puternică datorită acelor lumeni, dar durata de viață depinde și de ce mod alegeți. Astfel, dacă utilizați lampa în mod ecologic atunci o să țină undeva la 5000 de ore, iar dacă e utilizată normal atunci o să țină 3500.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; nu produce mult zgomot deoarece are  un nivel de zgomot de 35dB; garanția standard e de 2 ani, iar în cazul în care vi se pare puțină atunci puteți să o măriți la mai mult; chiar dacă nativ suportă rezoluția 1024 x 768, aparatul poate proiecta și la rezoluții superioare.
Contra: rezoluția nativă suportată nu e Full HD.

Concluzie

Pentru persoanele care vor să fie în tendințe cred că acest aparat e foarte bun. E util atât persoanelor care vor o soluție pentru acasă cât și profesorilor care vor să predea mai eficient. Pe lângă acest aparat ar fi de recomandat să achiziționați și un ecran de proiecție, dar asta numai în cazul în care nu aveți un perete alb sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa