Acer H5360

Videoproiectorul Acer H5360 e unul de tip 3D 120 Hz care e bun pentru vizionarea de filme, prezentări dar și jocuri. Mai mult ca sigur că-l veți lua pentru filme și jocuri deoarece tehnologia 3D poate fi utilă doar pentru cei pasionați de partea multimedia oferite de un PC sau consolă. Deci are intrare HDMI și e normal să vină cu o așa intrare video deoarece se dorește a fi un videoproiector performant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am observat că acel panou de control, e defapt o telecomandă care poate ieși în afară și folosită la distanță. Nu sunt multe videoproiectoare cu o așa telecomandă, de aceea nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Vine cu majoritatea accesoriilor necesare, mai puțin cablul HDMI (dar are unul VGA).

Așa arată
Așa arată
Accesoriile
Accesoriile

Specificații tehnice

Caracteristicile sale sunt următoarele: 2500 de lumeni, rezoluție nativă 720p, durată de viață de 3000-4000 de ore (depinde de modul folosit, însă în modul eco e mai mare), distanță maximă de 7 metri și ceva, suportă rezoluție 1080p și altele. Pe partea de conectori/porturi are doar intrări: VGA, HDMI, s-video, component, composite și audio PC. Vine cu o mulțime de funcții și caracteristici speciale care nu ar avea rost să vi le enumăr pe toarte deoarece sunt multe (cel mai bine e să verificați site-ul producătorului). Dacă vă interesează dimensiunea proiecției, ei bine, ea poate fi cuprinsă între 27 și 300 inci. Însă, cu cât e mai mare cu atât veți pierde din calitatea imaginii.

Chiar dacă aspectul nativ e 16 pe 9, puteți alege aspectul 4 pe 3 (prezentări). În pachetul său veți găsi: cablu VGA, manual, baterii pentru telecomandă, telecomanda, CD, cablu de alimentare, capac pentru lentile și mai câteva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ideal dacă aveți un PC cu placă video NVIDIA performantă, ușor de folosit de la distanță datorită acelei telecomenzi, calitate video decentă și design plăcut.

Minusuri: nu are rezoluție nativă FullHD.

Concluzie

Acest Acer H5360 nu e un model oarecare și puteți ajunge la această concluzie doar văzând caracteristicile sale principale. Poate fi o alegere mai bună decât un televizor deoarece acesta oferă o imagine/proiecție mai mare și e transportabil. Vine și cu o geantă care poate deveni utilă atunci când vreți să-l folosiți la o prezentare. Deci e util atât pentru uz casnic cât și la locul de muncă.

Lasă un comentariu