Benq GH200

Dacă o să mergi în vacanță într-un loc frumos și vrei niște amintiri de nota 10 atunci ai neaparată nevoie de o cameră digitală Benq GH200. Nici nu costă prea mult deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un aparat care are posibilitatea de a fotografia la 14,1 megapixeli și de a filma la calitate HD sau 720p.

Poze

Benq GH 200 este un model pe negru, dar s-ar putea să apară și modele pe alb, care arată foarte bine și cântărește undeva la 160 grame. Ecranul său e unul de 2,7 inci și de aceea pe el o să puteți urmări filmele care le realizați. Din poze se poate vedea că are un obiectiv mai special și trebuie știut că nu e doar o impresie deoarece chiar e așa. Obiectivul e unul foarte bun și capabil de un zoom optic de 12x.

Din față
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Benq GH200 este un model al anului 2012 și se evidențiază printr-un senzor CCD de 14 megapixeli. Senzorul nu e la fel de bun ca unul de tip CMOS și din această cauză și prețul aparatului e pe jumătate sau chiar o treime cât a unuia cu CMOS. Nu e dotat cu interfață HDMI, ci doar cu USB și pentru a vedea fișierele pe un laptop puteți să le transferați prin acest port. Pentru a nu face prea mult deranj, puteți viziona filmele ori imaginile și pe ecranul său.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de bun și raportul dintre calitate și preț e mai mult decât decent; bateria ține destul de mult, adică undeva la 200 de cadre; greutatea e una de undeva sub 200 grame și asta se reflectă pozitiv în portabilitatea sa; vine ;i cu memorie internă, iar dacă aceasta nu vă e suficientă atunci puteți insera și carduri de tip SD ori diferite derivații ale acestui tip de card.
Contra: nu are senzor CMOS.

Concluzie

Fiind un model destul de nou nu o să găsii prea multe imagini ori clipuri cu el, dar eu am găsit un clip în care e prezentat meniul său (știu că este într-o limbă asiatică însă cred ă o să înțelegeți ceva). În rest, nu pot decât să recomand aparatul datorită obiectivului său performant și posibilității captării filmelor la înaltă definiție.

Te-ar mai putea interesa