Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Benq GH200

Dacă o să mergi în vacanță într-un loc frumos și vrei niște amintiri de nota 10 atunci ai neaparată nevoie de o cameră digitală Benq GH200. Nici nu costă prea mult deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primești un aparat care are posibilitatea de a fotografia la 14,1 megapixeli și de a filma la calitate HD sau 720p.

Poze

Benq GH 200 este un model pe negru, dar s-ar putea să apară și modele pe alb, care arată foarte bine și cântărește undeva la 160 grame. Ecranul său e unul de 2,7 inci și de aceea pe el o să puteți urmări filmele care le realizați. Din poze se poate vedea că are un obiectiv mai special și trebuie știut că nu e doar o impresie deoarece chiar e așa. Obiectivul e unul foarte bun și capabil de un zoom optic de 12x.

Din față

Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Benq GH200 este un model al anului 2012 și se evidențiază printr-un senzor CCD de 14 megapixeli. Senzorul nu e la fel de bun ca unul de tip CMOS și din această cauză și prețul aparatului e pe jumătate sau chiar o treime cât a unuia cu CMOS. Nu e dotat cu interfață HDMI, ci doar cu USB și pentru a vedea fișierele pe un laptop puteți să le transferați prin acest port. Pentru a nu face prea mult deranj, puteți viziona filmele ori imaginile și pe ecranul său.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț destul de bun și raportul dintre calitate și preț e mai mult decât decent; bateria ține destul de mult, adică undeva la 200 de cadre; greutatea e una de undeva sub 200 grame și asta se reflectă pozitiv în portabilitatea sa; vine ;i cu memorie internă, iar dacă aceasta nu vă e suficientă atunci puteți insera și carduri de tip SD ori diferite derivații ale acestui tip de card.
Contra: nu are senzor CMOS.

Concluzie

Fiind un model destul de nou nu o să găsii prea multe imagini ori clipuri cu el, dar eu am găsit un clip în care e prezentat meniul său (știu că este într-o limbă asiatică însă cred ă o să înțelegeți ceva). În rest, nu pot decât să recomand aparatul datorită obiectivului său performant și posibilității captării filmelor la înaltă definiție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu