Beko WTV9744XWAT, maşină de spălat din seria Premium Line

Pentru familii mari recomand o maşină de spălat cu capacitate mare cum ar fi Beko WTV9744XWAT. Aceasta are o capacitate de 9 kilograme şi foloseşte o cantitate redusă de electricitate deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică. Un astfel de aparat ar fi numai bun şi pentru o pensiune deoarece aşternuturile trebuie spălate după fiecare client, iar la o pensiune mai mare poate e nevoie chiar e două sau mai multe astfel de aparate pentru spălătorie.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat care nu doar se prezintă bine din punct de vedere estetic, ci şi funcţional. Din poza de alături puteţi vedea acest aparat şi faptul că are un design minimalist. Panoul de comandă e unul dotat cu un ecran mare, iar central are o rotiţă pentru diversele programe.


Păreri pro şi contra

Pentru ca zgomotul produs de aparat să fie unul minimal acest aparat are pereţi în formă de S. Lucrul acesta fiind întâlnit şi la aparatele Arctic, aceste branduri fiind înfrăţite. Nivelul de zgomot la spălare e de 52 decibeli, iar la centrifugare e de 74 decibeli.
La astfel de aparate e foarte important să ştiţi dimensiunile pentru a vă asigura că aveţi unde să o puneţi. Modelul acesta are 64x60x84 AxLxÎ cm.
Economia de resurse se realizează prin intermediul motorului inverter şi a tehnologiei OptiSense. Această ultimă tehnologie face ca aparatul prin intermediul celor 4 senzori să optimizeze consumul de apă şi curent.
Modelele moderne au rezistenţe foarte durabile, iar în cazul acestui model vorbim despre Durable heater.
La un aparat cu o capacitate aşa de mare trebuie şi o centrifugare corespunzătoare, mai exact de 1400 rotaţii. Această centrifugare e una numai bună pentru cineva interesat să spele optim şi trebuie ştiut că aceasta e viteza maximă.
Consumul energetic al aparatului e de 173 kWh pe an, iar în felul acesta aparatul are clasa de eficienţă energetică A+++.

Acest aparat Beko WTV9744XWAT se evidenţiază faţă de alte modele prin faptul că are un preţ accesibil, capacitatea de a spăla multe rufe şi o fiabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa