Beko WTV8744XW0, mașină de spălat rufe cu senzori Optisense

Mașina de spălat rufe Beko WTV8744XW0 e una care cred că v-ar interesa deoarece e una destul de bine echipată și care oferă cele mai bune rezultate cu minim efort. Senzorii inteligenți Optisense sunt o tehnologie care optimizează programele în funcție de încărcătură și chiar e nevoie de aceasta pentru a ajusta diverși parametrii. Noua generație arată bine iar ușa de culoarea neagră chiar iasă în evidență dacă aparatul e alb. Același lucru aș spune despre butonul central pentru programe și afișajul electronic din stânga sus.

Atunci când discutăm de un model scump, trebuie să știți că are specificații impresionante dar nu trebuiesc neglijate nici restul aspectelor (design, fiabilitate, tehnologii). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu cred că mai sunt mașini cu eficiență sub A++, pentru că se doresc aparate cât mai eficiente, astfel încât clienții să fie motivați să-și înlocuiască veche mașină. Varianta recomandată de mine are clasă energetică A+++ care e cea mai bună și la un moment dat nu va mai fi un criteriu de alegere.

Am văzut că se pune accent pe interfață, componente cât mai fiabile, dar și pe cicluri suplimentare pentru rufe ceva mai murdare sau cu țesătură diferită. Nu va fi prea complicat de folosit acest produs, deoarece adăugați detergentul recomandat, alegeți un program de spălare zilnică și dați start. În funcție de culoarea rufelor, perioada zilei, tipul țesăturii sau nivelul de murdărie (StainExpert) de pe haine va trebui să alegeți un program dedicat.

Păreri pro și contra

Motivele pentru care ați alege această mașină sunt toate acele dotări speciale, numărul mare de programe (chiar dacă nu le veți folosi pe toate), performanțele mari, aspectul său și eficiența. În 2018, merită să faceți un upgrade fie că e o mașină de spălat, fie că e un aparat diferit. Prețurile sunt bune și justificate, voi decideți cât de util vă este un aparat mai avansat cum e acesta.

Beko WTV8744XW0 se potrivește alături de un uscător mare pentru că spală mult și stoarce decent (1400 RPM). Dacă rufele sunt bine stoarse, rezultatele uscătorului vor fi conform așteptărilor.

Te-ar mai putea interesa