Beko WRE6632ZWBW, mașină slim cu Aquafusion și OptiSense

Beko WRE6632ZWBW e un model slim de mașină de spălat rufe, iar printre lucrurile premium se numără Fuzzy Logic, clasa A3+ și certificarea Woolmark. Se adresează celora interesați de un electrocasnic care să poată spăla o cantitate medie de rufe (are capacitate de 6 kilograme) cu un consum redus de electricitate.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care poate avea până la 5 ani garanție. În mod normal are 2 ani garanție, dar dacă înregistrați produsul atunci o să mai primiți 3.
Panoul de comandă e unul minimal, mai exact are puține butoane și un display pe care pot fi citite cele mai importante informații.


Caracteristici

Modelul acesta vine cu o capacitate de 6 kilograme și 1200 rotații așa încât totul să fie spălat excelent. Capacitatea mare face acest model numai bun pentru o familie cu 3-4 membri.
Consumul de curent e minim, aparatul având clasa A+++ de eficiență energetică. Acest consum e obținut prin folosirea unui motor economic și foarte silențios.
E un model care nu va ocupa prea mult loc, fiind vorba despre un model slim cu dimensiuni de 60×84 (lxî).
Printre tehnologiile integrate în acest model aș enumera Durable heater, Aquafusion și Optisense.
Are o mulțime de programe printre care aș aminti Fast+ care reduce durata de spălare până la jumătate, astfel făcându-se economii de resurse (apă, detergent etc).

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că face economie de resurse (prin intermediul Fuzzy Logic), performanțele în spălare și că e realizat din materiale de calitate.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat care să nu fie greu de utilizat și care să spele o cantitate mare de rufe recomand WRE6632ZWBW de la Beko.
Brandul Beko e unul turcesc care deține și Arctic, iar aceștia își comercializează produsele la nivel de continent. Fiabilitatea produselor sale e una foarte bună, iar pentru ca dvs. să vă convingeți de acest lucru ei oferă o garanție de 5 ani (disponibilitatea acesteia e limitată).

Lasă un comentariu