Beko WMY71283LMB2, mașină cu motor ProSmart Inverter

Beko WMY71283LMB2 e un electrocasnic adresat persoanelor interesate de ceva cu capacitate mare și cu componente avansate. E un aparat apărut pe piață de ceva timp și de aceea are eficiență energetică A+++, adică cea mai bună. În aceste condiții este unul dintre cele mai bune electrocasnice de acest gen de pe piață putând fi utilizat în scopuri domestice ori economice.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc exagerat pentru un aparat care are Optisense (Fuzzy Logic) și multiple alte lucruri utile. Alternative la acest model pot fi văzute aici pentru cei interesați de un aparat cu caracteristici ușor diferite.


Avantaje

O mașină de spălat rufe precum Beko WMY71283LMB2 se adresează persoanelor interesate de un aparat eficient și care să poată spăla mult.
Consumul energetic e de 170 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+++ de eficiență.
Nici consumul de apă nu e prea mare cu un consum mediu de 9460 litri.
Nivelul de zgomot e unul mediu de 55 decibeli, crescând la 76 dB când e vorba despre centrifugare.
Are multiple tehnologii printre care ar trebui menționate OptiSense (ceva similar FuzzyLogic), AquaFusion, Durable Heater (rezistență ceramică mult mai durabilă) și ProSmart Inverter (aceasta ține de motor).
Vine de la un brand de top, iar din această cauză acest model e considerat ca fiind premium. Garanția standard în momentul de față e de 5 ani, iar asta se datorează unei promoții valabile până în 2019… poate și mai mult.

Dezavantaje

Costul său e unul care depășește pragul „psihologic” de 1000 lei, dar știți cum e la electrocasnice… lei iei pentru o viață.
Nu era rău dacă avea mai multe rotații, adică dacă avea 1400 sau ceva de genul… în momentul de față având 1200.

Verdict

Mașina aceasta e perfectă pentru cineva interesat în a spăla rufe pentru 3-4 persoane sau mai mult. Se pot spăla și cantități mici, iar în acest caz consumul va fi și el diminuat mulțumită funcțiilor de economisire.
Produsele acestui brand sunt comercializate la nivel de întreg continent deoarece sunt premium.

Lasă un comentariu