Beko WMF 76146

Maşinile de rufe de la Beko sunt în general printre cele mai bune, iar această maşină de spălat Beko WMF 76146 cu funcţie Babycare este cea mai vândută are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Poza

Păreri pro şi contra

Plusurile sunt preţul mic, funcţia Baby care şi ecranul LCD util (găsit la orice maşină modernă).
Minusuri nu sunt, dar poate că era mai utli ca uşa să fie deasupra şi nu în lateral (cu încărcare frontală), dar acelea sunt altfel de maşini.

Descriere

Maşina Beko WMF 76146 este una cu 1400 rotaţii pe minut. Face parte din clasa energetică A+ cu eficienţă de spalare A, capacitatea de şase kilograme kg, uşă cu deschidere de 165 grade, programator electronic, display LCD mic, opţiune de protecţie pentru copii.
Despre gama de la Beko se poate spune că integrează inteligent designul şi tehnologia de ultima generaţie, adaptându-se nevoilor celor mai exigenti clienţi sau consumatori. Acestea vin cu opţuni multiple şi soluţii inovative. De exemplu afişajul electronic de tip LCD permite în fiecare clipă efectuarea alegerilor personalizate şi administrarea eficientă a timpului dedicat spălării rufelor.
Programul Baby Care presupune ca la o simplă atingere a unui buton, aceasta să spele mai performant, special pentru pielea sensibilă a copiilor.

Specificaţii tehnice

Ee una cu încărcare frontală cu o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut, capacitate de încărcare de şase kilograme, clasă energetică A+. Are un mic ecran de tip LCD pe care pot fi selectate sau nu funcţiile speciale cum ar fi programare pornire 0-24 ore, Express, prespălare, anti sifonare, sistetem de control al consumului sau excesului de apă, sistem electronic de control al balansului, clătire suplimentară. Are program rapid de 30 de minute, programe Babycarem biowash de 40, 50, 60 grade, super 40 grade.
Dimsniunile acestei Beko sunt 84 x 60 x 50, iar alte caracteristici care trebuie menţionate sunt eficienţă de spălare clasa A, deschidere hublou la 165 grade, urmărire programe principale, afişarea timpului de spălare rămas şi blocarea butoanelor în timp ce maşina spală.

Alternative

O alternativă ar fi Beko WMF76126 care e puţin mai ieftină, cu câteva zeci de lei.

Preţ

Preţul e unul mic, … cu transportul inclus în preţ.

Concluzie

Această  Beko e una cu preţ normal şi e cea mai vândută datorită preţului atractiv şi funcţiilo cu care vine.

Te-ar mai putea interesa