Beko WMB71242M, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Beko WMB71242M e un model nou care e pe piață de câteva luni și se remarcă prin prețul incredibil de mic și eficiența energetică A++ care presupune un consum incredibil de mic de curent. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în urmă cu câteva luni o mașină care avea A++ la eficiență energetică cost peste 1500 lei, deci se poate vedea că prețul a mai scăzut.

Poze

Aspectul nu e unul unicat, ci specific Beko. Nu are multe butoane așa încât să te încurce, dar are un ecran LCD foarte mare care oferă informații multe așa încât să fi la curent cu ce program e în momentul de față. Culoarea electrocasnicului nu e gri, cum ar părea din imagine, ci albă și asta îl face un electrocasnic de culoare clasică.

Aşa arată

Specificaţii tehnice

WMB71242M excelează la eficiențe deoarece are clasele A++, A și B la eficiență energetică, la spălare și centrifugare. Are o capacitate mare de încărcare de 7 kilograme și asta ar face-o ideală pentru familiile mari care  au undeva la 4-5 persoane în componență. Centrifugarea e de 1200 rotații pe minut și de aceea are clasa B pe această caracteristică.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe programe; vine cu protecție pe partea de inundare în sensul că sunteți protejați de eventualele inundații; prețul nu e deloc mare pentru un electrocasnic de mari dimensiuni; are garanție de 2 ani care poate fi prelungită la 4 contre unei sume modice; e foarte bună pentru o familie mare sau eventual o pensiune mică.
Contra: greutatea e una mare așa încât o să trebuiască câteva persoane (două-trei) pentru a o monta.

Concluzie

Beko WMB71242M e o mașină modernă care trebuie să recunosc că nu are incorporate prea multe tehnologii, însă dacă vrei o mașină care să fie eficientă în procesul de spălare și să consume puțin curent atunci un astfel de model ar trebui să alegi. LCD-ul are scopul de a vă informa cu privire la timpul rămas, deci nu e chiar așa de hi-tech cum pare la prima vedere. Utilizarea aparatului nu va fi foarte complicată deoarece există un buton rotativ și dacă vă interesează alte funcții atunci vă recomand să-i citiți manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa