Beko WMB61041BL, mașina spălat rufe

Beko WMB61041BL e o mașină de spălat rufe accesibilă, fiabilă și performantă. Deci se adresează celor care au un buget limitat și vor să facă o alegere bună. Nu știu dacă se mai fac mașini fără control electronic, doar că la unele ecranului e ceva mai mic și deci nu afișează multe informații. Eu le recomand pe cele cu ecran generos cu e și la acesta, deoarece afișează setările făcute, timpul rămas și etapa. La cele cu ecran mic, e afișat doar timpul rămas până la terminare program. Chiar dacă nu ați mai avut o așa mașină, e ușor de folosit chiar și dacă ați citit doar o dată acel manual de utilizare sau poate chiar deloc. Butoanele sunt poziționate lângă ecran și sunt însoțite de informații (pictograme). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Bineînțeles ușa nu e albastră ca în poza de jos, ci e ca și la restul modelelor – iluminare albastră. Totuși acel ecran LCD e iluminat pe culoarea albastră pentru a fi mai vizibil (eu sincer aș fi preferat un ecran gri cu scris iluminat pe portocaliu, cum e la unele modele).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de încărcare generoasă – 6 kg. Chiar dacă nu e una Slim are o adâncime de 50 cm (dele Slim au 45 cm), deci și așa nu ocupă mult spațiu. Conform caracteristicilor sale, a primit clase de eficiență A+, A și C pentru consum de energie, spălare și centrifugare. În caz că doriți să sortați rufele deoarece nu vreți să distrugeți țesăturile unor haine, aveți la dispoziție un număr mare de programe și chiar și unele speciale: antialergic (util și pentru hăinuțele bebelușului), dark care (haine de culoare neagră sau doar închise la culoare) și Xpress Super Short (un program rapid și foarte util).

La capitolele funcții și siguranță oferă: un sistem de reglare a consumului, amânare pornire, ecranul LCD, dispozitiv detergent lichid, sistem electronic de control al balansului și altele. Acestea sunt cele mai importante caracteristici, dar mai are și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate de încărcare suficientă, pe lângă programele obișnuite are și programe speciale, iluminare interioară și programare întârziată.

Minusuri: având în vedere că nu e un model îngust, centrifugarea putea fi de 1200 RPM.

Concluzie

Acest Beko WMB61041BL e un aparat electrocasnic modern căruia nu-i lipsesc tehnologiile necesare în acest buget. Aveți posibilitatea reglării consumului, timpului de pornire sau alegerii programului corespunzător încărcăturii pentru a obține cele mai bune rezultate.

Te-ar mai putea interesa