Beko WMB61022M, mașină 6 kilograme

Această Beko WMB61022M se adresează în principal celora care vor un aparat electrocasnic de spălat rufe care să coste puțin, dar să fie la zi din punct de vedere tehnologic. Acest ultim lucru e posibil grație clasei de eficiență energetică A++ și capacității medii de încărcare.
E mașina de spălat perfectă pentru cineva care vrea un model simplu cu nu prea multe dotări la bord, dotări care ar fi putut da peste cap utilizarea sa.

Costul de achiziție e unul modic deoarece aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate acest model nu are Fuzzy Logic, lucru justificat oarecum de costul mic.
În cazul în care vă interesează cum arată atunci acest lucru poate fi observat din imaginea pe care am pus-o alături. Poți vedea că arată foarte simplu, iar asta înseamnă că e simplu și de utilizat… părerea mea.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest model vine cu o cuvă care suportă până la 6 kilograme, 1000 rotații și e făcută din materiale foarte rezistente. De exemplu cuva e făcută din polipropilenă, iar tamburul e unul din oțel. A fost ales plasticul la cuvă deoarece așa aparatul e mai performant și ieftin de produs.
În cazul în care sunteți interesați de programele sale atunci trebuie știut că e vorba despre 11 programe printre care se numără și programarea întârziată.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, costul de achiziție nu prea mare și că vine de la un brand bun. Legat de Beko trebuie spus că e un brand european care-și vinde electrocasnicele chiar și în Marea Britanie, chiar dacă-i deținută de firma care deține și Arctic.
Ca minus ar fi lipsa detectării încărcăturii. Nu e o problemă prea mare deoarece în acest fel aparatul are un cost de achiziție mai mic, însă prezența acestei facilități ar fi făcut ca aparatul să aibă un consum de curent și resurse mai mic.

De final nu pot spune că e un aparat foarte bun care e disponibil pe culoarea albă. Dacă nu-ți place albul atunci te poți orienta înspre modelul Beko WMB61042S care e argintiu (silver). Prețurile sunt aproximativ similare.

Te-ar mai putea interesa