Beko WKY61033LSYB2, mașină de spălat argintie

Mașinile de spălat de la acest brand sunt destul de elegante, în special dacă au un hublou mare, iar Beko WKY61033LSYB2 e un astfel de model. Nu aș putea spune că are cea mai capacitate de încărcare, dar de cele mai multe ori poate fi de ajuns și folosiți un program mai rapid pentru o cantitate de rufe inferioară. Designul e destul de reușit și nu cred că mă poate contrazice cineva, în special că nu are concurență în acest buget. Consumul de energie e foarte redus și e cam la mai toate modelele cu astfel de caracteristici tehnice.

Sunt destul de multe mașini de spălat rufe pe piață care merită luate în calcul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea e una frontală și se vede destul de ușor din poza de sus. Chiar dacă nu sunt prezentări cu această mașină, cred că vă veți face o idee destul de bună despre acest model. Mă gândesc că veți alege acest aparat pentru că poate spăla cel mult 6 kg, are cel mul 1000 RPM și clasa A+++. Consider că are suficient e programe de spălare iar rezultatele sunt în funcție de această alegere. Dacă vreți un model mai performant, cred că ar trebui să vă îndreptați atenția spre un model care poate spăla cel mult 8kg (unele programe limitează performanțele).

E dotat cu tehnologie AquaFusion (reduce din consum), sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, sistem de reglare a consumului, sistem siguranță împotriva copiilor (blocare butoane), ecran LCD cu timp rămas, amânare pornire.

Păreri pro și contra

Aceasta arată foarte bine datorită culorii și finisajului prezent la ușa aparatului. În general, mașinile performante au și uși puțin mai mari pentru a ușura introducerea rufelor, dar nu e ceva standard. Caracteristicile sunt foarte bune pentru o adâncime de numai 45 cm, dar există și câteva alternative.

Beko WKY61033LSYB2 poate fi pusă chiar oriunde datorită dimensiunilor sale, adică poate fi pus sub blat în bucătărie sau chiar pe un hol. Mulți utilizatori optează pentru un astfel de model deoarece vor să câștige spațiu.

Te-ar mai putea interesa