Beko VNE 1022

Beko VNE 1022 e un aparat frigorific care e frigider și congelator, dar nu e combină frigorifică. Frigiderul are două rafturi și e poziționat în partea superioară, iar congelatorul are doar un compartiment fiind poziționat în partea inferioară. Aparatul frigorific de față nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar ceva deosebit la el e caracteristica No Frost. Astfel, nu o să se producă gheață, iar din această cauză nu e nevoie să-l dezghețați ori decongelați.

Poze

Beko VNE1022 e un aparat foarte compact, lucru care se poate vedea din a doua poză, având o înălțime de 85 centimetri. E bine compartimentat, dar are doar o ușă, acest lucru făcând depozitarea alimentelor foarte facilă. Din imagini nu se vede, însă aparatul vine cu un accesoriu, adică cu o tavă de gheață.

Exteriorul
Exteriorul
Compartimentarea
Compartimentarea

Specificaţii tehnice

Aparatul frigorific de față e unul cu un volum de 75 litri care e unul net. Deci, e mic și din această cauză și consumul de curent e unul la fel deoarece are clasa de eficiență energetică A+ în condițiile în care are un consum de curent de 0.15 kWh la 24 de ore. Chiar dacă e un model foarte ieftin, are No Frost care asigură răcirea alimentelor fără producere de gheață și din această cauză nici nu trebuie decongelat/dezghețat.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e fenomenal; e realizat de un brand foarte apreciat în domeniul electrocasnicelor; e compact și din această cauză nu o să ocupe prea mult loc în casă; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; congelatorul e unul destul de capabil având o capacitate de congelare de 10 kilograme la 24 de ore; are și o autonomie crescură de circa 10 ore care presupune că dacă se întrerupe curentul atunci nu o să se altereze alimentele; are No Frost la congelator și frigider.
Contra: e cam mic.

Concluzie

Dacă ești student ori dacă locuiești într-o garsonieră atunci un astfel de aparat frigo ar fi numai bun pentru tine. În el poți pune la păstrare cele mai importante alimente, iar despre întreținere numai de bine deoarece are caracteristici care te ajută să nu trebuiască să-l cureți.

Te-ar mai putea interesa