Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Beko RDNE535E30DZXB, frigider mare cu dozator

Frigiderul Beko RDNE535E30DZXB are specificații similare cu cele ale unei combine doar că avem un congelator în partea superioară și nu e foarte înalt, ci e doar mai lat. Astfel avem ceva mai mult spațiu pe rafturi, dar și congelatorul e foarte spațios. În cazul frigiderelor nu găsim sertare la congelator ci doar un raft care poate fi scos, dar și un suport pe ușă. Deci puteți pune ceva mai ușor alimentele în ele și chiar să le sortați puțin. Nu se va forma multă gheață pe alimente deoarece are Neo Frost, iar dezghețarea congelatorului va fi automată.

Acest aparat arată foarte bine pe argintiu și mânerele sunt ascunse pentru ca designul să fie unul minimalist. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta poate fi pus în colțul camerei sau chiar lângă mobilier, depinde de forma camerei sau unde veți avea loc pentru acesta. Chiar dacă nu e incorporabil, voi puteți câștiga spațiu dacă îl puneți alături de mobilier și se potrivește perfect alături de restul aparatelor dacă sunt tot argintii.

Îmi place că aveți două compartimente în partea de jos, în cel mare puteți pune legume și fructe, iar în cel mic puteți pune brânzeturi sau chiar carne proaspătă ori de pește. Unele alimente trebuie ținute într-un compartiment separat pentru că au un anumit miros.

Păreri pro și contra

Acest model are un consum destul de redus de energie, o autonomie mare fără curent, un interior spațios și bine iluminat. Temperatura interioară poate fi monitorizată și setată fără a deschide ușa, iar panoul digital chiar e unul reușit. Acesta poate fi acționat ușor pentru că e de tip touchscreen și pictogramele sunt de folos. Acest tip de control aduce și câteva funcții în plus (avertizare sonoră ușă deschisă e una dintre ele). Dozatorul de apă trebuie alimentat de la interior și se vede recipientul sub raftul de sus – SlimTank. Datorită formei sale nu veți pierde spațiu la interior și puteți pune ce doriți pe acele rafturi, chiar și borcane.

Beko RDNE535E30DZXB costă ceva mai mult decât restul pentru că prezintă multe caracteristici speciale, adică are dotări diferite de cele care le vedem la aparatele accesibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu