Beko RCNA406E40DZWN, combină clasa A++ cu NeoFrost Dual Cooling

Combina Beko RCNA406E40DZWN e una modernă şi premium în acelaşi timp. Pe lângă dorită standard precum NeoFrost Dual Cooling are dozator de apă.
Aparatul acesta e mai special faţă de altele prin faptul că are Dual Cooling, adică există curenţi de aer independenţi pentru fiecare compartiment.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături puteţi vedea că e un aparat alb cu dozatorul şi un ecran poziţionate pe uşa frigiderului.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCNA406E40DZWN vine cu un volum de 362 litri care este unul net.
Modelul acesta are un nivel de zgomot scăzut de 38 decibeli, fiind unul normal pentru un astfel de aparat.
Consumul energetic e de 282 kWh pe an, iar din această cauză îi e atribuită clasa A++ de eficienţă enrgetică. Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece are o autonomie de funcţionare de 33 ore.
Dimensiunile sunt caracteristice unui aparat cu volum mare, adică de 60x67x203 lxaxî cm.
Dacă vreţi ca deschiderea uşilor să fie înspre un anumit sens atunci trebuie ştiut că aparatul are caracteristica de uşi reversibile.
Pentru perioade lungi în care uşa nu e deschisă va fi util Modul vacanţă care va menţine o temperatură constantă care ajută la economisirea curentului.
Probabil că se poate vedea şi din poză că aparatul are un raft pentru sticle (inclusiv sticle de vin), acest lucru ducând la mai mult loc în interior.

Aparatul acesta vine ca o variantă premium la acest model de la Arctic. După cum probabil ştiţi Arctic şi Beko aparţin de acelaşi producător, motiv pentru care multe tehnologii le găsim la ambele branduri.
Un astfel de aparat ar fi numai bune pentru o familie formată din 3-5 persoane care vor spaţiu suficient pentru păstrarea la rece a mai multor tipuri de alimente şi băuturi.

Te-ar mai putea interesa