Arctic AK60360M30W, combină 334 l cu înălţime 201 cm

Arctic AK60360M30W este o combină frigorifică modernă cu un volum net mare de 334 litri aşa încât să încapă cât mai multe alimente.
De la început trebuie să scriu că nu se face referire la No Frost sau ceva de genul.

Combina vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model foarte încăpător care vine cu dotări precum Garden Fresh, , Termostat şi uşi reversibile.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design minimal aşa încât să nu se evidenţieze în bucătăria dvs.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Arctic AK60360M30W vine cu „uşi reversibile”, acest lucru însemnând că uşile pot fi montate să se deschidă înspre ce parte doriţi.
Consumul energetic e de 281 kWh pe an, iar clasa de eficienţă energetică e A+. Dacă se întrerupe curentul atunci datorită autonomiei fără curent de 18 ore alimentele nu se vor altera.
Pentru economisire suplimentară a energiei acest model are bec tip Eco LED care consumă de 7 ori mai puţin decât un bec normal.
Aparatul nu e unul gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 39 decibeli, iar din acestă cauză nu va deranja atunci când dorim să ne odihnim.
Performanţele în răcire sunt unele bune întrucât congelatorul are o capacitate de îngheţ de 5kg la 24 ore în condiţiile în care volumul e de 90 litri.
Dotări premium precum dispenser de apă sau gheaţă nu au. O alternativă fiind acest model de la Beko.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 60x59x201x66. Greutatea e de 65kg aşa încât vor fi necesare două persoane pentru amplasarea aparatului.
Temperatura poate fi reglată cu ajutorul unui termostat ajustabil. În acest fel alimentele vor fi păstrate în cea mai bună stare.
Compartimentarea e foarte bine realizată. Astfel, avem în plus rafturi pe uşă numite XXL Bottle pentru sticle.

Te-ar mai putea interesa