Beko MOB20231BG, cuptor microunde incorporabil cu kit instalare

Cuptorul incorporabil Beko MOB20231BG e un model diferit față de cele standard și se poate vedea după cum arată. Mai precis e unul care trebuie incorporat și e oferit și kitul de instalare. În general, aparatele incorporabile sunt ceva mai dotate decât cele clasice și prețul nu e cu mult mai mare, deci nu văd de ce nu ați lua în calcul un așa aparat. Designul e premium și după instalare veți vedea doar partea frontală a aparatului și acea ramă din acel kit de care vă ziceam anterior. Inițial, ați putea spune că e ca oricare alt cuptor, ei bine, nu e așa și vă voi spune de ce mai jos.

Nu cred că prețul va fi un motiv pentru a nu-l alege, însă trebuie să aveți un mobilier suspendat corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Din poza de sus se vede clar că are un panou de control digital cu butoane touch (senzitive) și deci e mai ușor de folosit. Nu cred că ar fi arătat ceva mai bine cu un control clasic, adică mecanic. Chiar dacă e nu e foarte scump, poate fi folosit pentru gătit cu funcția Autocook, iar ulterior se alege preparatul dorit (carne, pizza, pește, popcorn, cartofi, paste, băuturi, legume). Acestea sunt cele mai populare categorii și e foarte important să folosiți recipiente din sticlă, carton sau ceramică (nu absorb undele). E bine să vă documentați ce fel de recipiente să nu introduceți în interior (cred că e menționat și în manual).

Ca oricare alt cuptor cu control digital și acesta prezintă funcție de blocare interfață – child lock. Pentru funcția de decongelare, cuptor cântărește singur cantitatea și își setează automat durata, adică nu mai trebuie să inserați manual acei paramentri.

Păreri pro și contra

Are numeroase funcții care vă pot ușura viața, cum e Quick Start (încălzire rapidă), dar sunt și funcții care se adresează unor anumite preparate. Nu e nimic complicat la interfața digitală, aveți pictograme pentru fiecare funcție și în manual sunt explicate.

Beko MOB20231BG merită ales dacă aveți deja incorporabile în bucătărie și vă lipsește doar acest tip de aparat, dar nu vreți să pierdeți loc pe blat.

Lasă un comentariu