Beko MGB25333WG, cuptor cu microunde incorporabil

Cuptorul cu microunde incorporabil Beko MGB25333WG e unul dintre puținele variante premium de pe piață care se instalează diferit față de unul clasic. Spun asta pentru că are un panou frontal din sticlă albă care-i dă un plus de eleganță, dar să nu uităm de panoul de control touch. Nu sunt modele standard care să arate precum acesta și nu puteți pune orice cuptor în bucătărie dacă restul aparatelor sunt cu panou frontal din sticlă sau e lucios. Costă destul de mult, dar cred că merită să alegeți un model mai avansat din anumite puncte de vedere.

Sunt prezente și niște funcții de încălzire speciale, că doar face parte dintr-un segment superior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul de 25 litri are o putere maximă de 900 W care poate fi reglată cu ajutorul celor 5 trepte disponibile. Multe modele au un timer de 60 minute, ei bine, în acest caz discutăm de un timer de 95 minute care poate face diferența.

Orice program sau funcție poate fi aleasă cu ușurință pentru că are butoane touch. Grill-ul e foarte important atunci când vreți să faceți o rețetă clasică și aveți nevoie de o putere maximă de 1000W și veți vedea că nu toate cuptoarele au o astfel de putere. Bineînțeles, sunt și modele standard mai performante dar voi aveți nevoie de unul incorporabil pentru că nu aveți loc pe blat sau nu ar arăta prea bine.

Păreri pro și contra

Are un interior spațios, dar nu e cel mai mare cuptor de pe piață dacă e să-l comparăm cu cele standard. facilitatea Auto Cook e foarte utilă pentru cei care vor să gătească diverse preparate, dar nu discutăm de o cantitate generoasă. Suportul rotund vă permite să amplasați o pizza cu diametru de cel mult 31.5 cm, adică e una medie.

Beko MGB25333WG e un aparat care poate fi folosit pentru gătit dacă discutăm de o familie compusă din 2 membrii sau poate că de multe ori e mai simplu cu acesta. Grill-ul e foarte util deoarece mărește semnificativ puterea de încălzire, astfel că puteți prepara chiar pește și carne.

Te-ar mai putea interesa